Balotelli ga Brescia ledelsen i det 18. minutt av hjemmekampen, og det var fortsatt stillingen da kampen etter en halv time ble stoppet noen minutter på grunn av Lazio-tilhengernes oppførsel mot Balotelli.
Over høyttaleranlegget ble publikum oppfordret til å skjerpe seg, mens Lazio-trener Simone Inzaghi gestikulerte vilt mot gjestefansens tribuneseksjon for å få dem til å slutte med de rasistiske ropene.
Etter at Brescias Andrea Cistana ble utvist i det 39. minutt vendte Lazio til seier med to mål av Ciro Immobile, det siste på overtid. Laget har dermed ni seirer på rad og henger med i tetsjiktet.
Eliteserien
Bodø/Glimt planlegger ny stadion: – Vil skape en storstue
8 TIMER SIDEN
– Tapet gjør vondt, men vi kommer sterkere tilbake. Vi er på rett spor, skrev Balotelli på Instagram.
– Til Lazio-tilhengerne på stadion i dag: SKAM DERE, la han til med emneknaggen #saynotoracism.
Balotelli ble utsatt for hets fra Lazio-tilhengerne hver gang han hadde ballen. Brescia-tilhengerne prøvde å overdøve det, hvilket Balotelli applauderte.
Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spilleren truet tidligere i sesongen med å gå av banen etter å ha blitt utsatt for tribunerasisme i en bortekamp mot Hellas Verona.
Det har vært gjentatte tilfeller av rasistisk hets mot spillere i italiensk fotball denne sesongen. Romelu Lukaku, Franck Kessie, Dalbert Henrique, Miralem Pjanic, Ronaldo Vieira og Kalidou Koulibaly er andre spillere som er rammet av det.
Balotellis scoring søndag var den første i Serie A i det nye tiåret. Han scoret også det første Serie A-målet i det forrige tiåret, da han spilte for Inter.
(©NTB)
Eliteserien
20 år med hat, fyring og krig er over: – Kommer til å savne meg
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Disse øyeblikkene vil han huske best fra karrieren
9 TIMER SIDEN