Mandag ble det klart at Molde møter tyske Hoffenheim i 16-delsfinalen i Europa League 18. og 25. februar 2021.
Det så det ut som at spillerne var fornøyde med, men Erling Moe vil ikke kalle reaksjonen for jubel.
På videoen klubben la ut på Twitter så det ut som spillerne jublet. Hvorfor det?
Fotball
Deila klar for MLS-finale: – Hele klubben og supporterne må nyte det
5 MINUTTER SIDEN
– De synes helt sikkert at Hoffenheim er en artig og interessant utfordring, men jeg vil ikke kalle det jubel. Lett fliring og applaus er vel mer riktig, sier Erling Moe til Eurosport om lagets reaksjon på at de skal møte den tyske Bundesliga-klubben i februar.
Se hvordan Molde-spillerne reagerte da Hoffenheim ble trukket opp av bollen.

– Tøff kamp mot et godt lag

Moe tror reaksjonen ble som den ble fordi det fortsatt lå flere sterke lag igjen i bollene da Molde ventet spent på sin motstander.
Treneren, som har ledet Molde til sølv i Eliteserien i år, understreker at alle lagene som har tatt seg videre til 16-delsfinalen ville vært tøff motstand for et lag som Molde.
– Når du ser på disse navnene som vi konkurrerer mot, med United, Napoli og Roma. Jeg har ikke kommet dit at vi prater ned disse motstanderne, sier en ydmyk Erling Moe til Eurosport og legger til:
– Da er vi kommet på feil spor, for dette er tøffe motstandere. Det er vanskelig å si noe annet enn at det blir en tøff kamp mot et godt lag.

Møter et lag de vet lite om

Hoffenheim ligger på tolvteplass i Bundesligaen når det er spilt elleve kamper i den tyske topp-divisjonen.
Sett bort i fra det, og at klubben har en norsk spiller i troppen, er Hoffenheim et lag Moe og Molde foreløpig vet lite om.
– Vi får sette oss ned å se litt på dem, for vi kjenner de ikke så godt ennå. Jeg vet jo at Håvard Nordtveit spiller der, men bortsett fra det kjenner vi de ikke så godt, så vi får bruke litt tid. Det kommer til å bli et tøft oppgjør mot et godt Bundesliga-lag, sier Erling Moe.
Før Molde for alvor kan begynne forberedelsene til kampen mot Nordtveit og Hoffenheim, skal de spille sine to siste kamper i årets Eliteserie.
Allerede onsdag venter Odd på Skagerak Arena.
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal møte Real Sociedad, mens Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund trakk Liverpool i Champions League.
For Martin Ødegaards Real Madrid venter italienske Atalanta.
Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
23 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
13 TIMER SIDEN