Det er nesten alltid en eller annen stjerne som bli linket til Manchester United, mange har signert, men mange har også gått andre veier. Nå avslører den tidligere formannen i klubben, Martin Edwards, noen av de største stjernene klubben har gått glipp av.
Edwards var styreforman United fra 1980 til 2002 og bidro til noen av de største overgangene i klubbens historie. I et intervju med MUTV der han promoterte boken avslører han han de fem største stjernene som glapp under hans periode:

1. Zinedine Zidane

Eliteserien
Drar fra Glimt til Brann: – Har drømt om å spille for Brann hele livet
3 TIMER SIDEN
Da Zidane var i Bordeaux og Les Kershaw, speider i klubben, fortalte om meg at vi burde at vi burde følge med på han og jeg nevnte det for Alex. Alex sa at Eric (Cantona) også hadde snakket på Zidane, men han føte at Zidane spilte i samme posisjon som Eric. Etter å ha reist til Frankrike for å overtale Eric til å signere for oss,' etter Crystal Palace-hendelsen, følte han at det ville påvirke Erics posisjon å også hente Zidane.

: Bordeaux's Zinedine Zidane (R), duels with Betis' captain Alexis, 06 December during their Betis Sevilla/Bordeaux UEFA Cup third round, second leg match.

Foto: Getty Images

2. John Barnes

Graham Taylor ringte Alex Furgerson for å se om han ønsket å signere John Barnes før han signerte for Liverpool. Alex lot han passere fordi det var hans første sesong, han hadde Jesper Olsen i troppen og han ønsket å se om Jesper ville nå opp.

John Barnes of Watford in action during the Canon League Division One match against Tottenham Hotspur played at White Hart Lane in London, England.

Foto: Getty Images

3. Paul Gascoigne

Paul Gascoigne var helt klart en (vi gikk glipp av, journ. anm.) Vi trodde han skulle komme, men han bestemte seg for å bli med til Tottenham. Jeg tror det var en avgjørelse som ble tatt i siste minutt.

A tearful Paul Gascoigne applauds the crowd at the end of the match as England are eliminated from the tournament afer a penalty shoot

Foto: Getty Images

4. Gary Lineker

Gary Lineker, som du vet, skulle sigenre for Everton og hans agent Jon Homes ringte meg samme dag og sa: "Vi skal akkurat til å på toget for å sigenre for Everton, men hans førstevalg ville vært Manchester United om han får et tilbud." Jeg meldte ifra til Ron (Atkinson) og sa: "Jeg har allerede fire spisser. Det siste vi trenger er en ny spiss." Så vi lot han gå videre.

Feature, Barcelona's Gary Lineker poses at Barcelona's magnificent Nou Camp Stadium, Gary Lineker, one of England's best ever strikers, won 80 England international caps between 1984-1992

Foto: Getty Images

5. Alan Shearer

Jeg forhandlet med Alan Shearer, og jeg trodde han ville komme til oss. Men Jack Walker (Blackburn-eier) var veldig klar på at han ikke skulle gå til Manchester United. Det var et tilfelle av "over mitt lik." Men han lot ham gå til Newcastle.

Alan Shearer of Newcastle celebrates after scoring the second goal during the Blackburn Rovers v Newcastle United FA Cup 5th round cup tie at Ewood Park

Foto: Getty Images

Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
21 TIMER SIDEN