Wayne Rooney skal ha blitt stoppet av politiet mistenkt for promillekjøring nær sitt eget hjem torsdag kveld.
Rooney skal ha vært på vei hjem fra en fest da han ble vinket inn av politiet. Det var den engelske tabloidavisen The Mirror som omtalte saken først fredag morgen.
Politiet bekreftet senere samme dag at Rooney er siktet for kjøring med promille i blodet. Han er løslatt mot kausjon og må møte i retten i Stockport 18. september.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
14 TIMER SIDEN
– Personen ble arrestert like etter klokka 02 fredag morgen etter at vedkommende ble stoppet i sin VW boble. Han siktet for å ha kjørt bil med en promille over den vedtatte grensen, heter det i meldingen fra politiet.
Den tidligere landslagsspissen annonserte forrige uke at han la landslagskarrieren på hyllen, og er derfor heller ikke med til Malta der England spiller fredag kveld.
Ifølge avisen skal hendelsen ha funnet sted i Prestbury, hvor den tidligere Manchester United-kapteinen har bodd i en årrekke.
Rooney har fått en glimrende start på comebacket i Everton-trøya etter å ha blitt solgt fra Manchester United i sommer. Spissen har allerede rukket å notere seg for to Premier Legue-scoringer under Ronald Koemans regime på Goodison Park.
31-åringen er Englands mestscorende spiller gjennom tidene med 53 mål på 119 kamper.
Nylig ble det også klart at Wayne Rooney og kona Coleen, som tidligere har barna Kai, Klay og Kit, venter sitt fjerde tilskudd til familien.
Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
16 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
21 TIMER SIDEN