Den tidligere RBK-sjefen skal ifølge Tipsbladet ha sett seg ut tidligere Brann-spiller Sivert Heltne Nilsen som en potensiell forsterkning i sin nye klubb Oostende.
– Alle våre spillere er jo på et eller annet vis til salgs. Vi er en selgende klubb, men prisen skal være riktig. Det er ikke sånn at han (Heltne Nilsen) går rundt med et «til salgs»-skilt, sier Horsens-trener Bo Henriksen til avisen.
VM
Mbappé-valg irriterer VM-sponsor – FIFA bøtelegger stjernen
3 TIMER SIDEN
Heltne Nilsen var den danske klubbens dyreste kjøp gjennom tidene da han kom fra Brann for drøyt tre millioner kroner i fjor sommer. 27-åringen fikk 28 Superliga-kamper i sin første sesong for Horsens, hvor klubben så vidt unngikk nedrykk.
Horsens-sjefen sier de ikke har motatt noe bud på midtbanekrigeren, og at han håper å beholde sine viktigste spillere. Riktignok vil han ikke stå i veien om det rette budet kommer inn.
Helte Nilsen er ikke den eneste nordmannen i kikkerten til den tidligere RBK-treneren. Tidligere denne uken meldte Adressa at Ingebrigtsen hadde forhørt seg om muligheten til å hente hans gamle elev Pål-André Helland til Belgia.
– Det har jeg ingen kommentar til, skrev Ingebrigtsen i en SMS til Eurosport.no på torsdag.
Ingebrigtsen har allerede sikret seg sin første forsterkning med erfaring fra Eliteserien. Lørdag ble det klart at tidligere Glimt-stopper Vieux Sané går til Oostende, en spiller som «Bruttern» flere ganger forsøkte å hente til Lerkendal i sin tid som RBK-sjef.
Fotball
Flørtet med FFK om mulig retur - nå har klubbhelten bestemt seg
5 TIMER SIDEN
Fotball
Medier: Ronaldo klar for ny klubb - blir verdens best betalte idrettsutøver
6 TIMER SIDEN