– Jeg håper og tror at vi i løpet av relativ kort tid kan presentere det nye trenerteamet i Viking, sier Vikings daglig leder Eirik W. Henningsen til Aftenbladet.
Ifølge avisen skal Lars Bohinen være treneren som er mest aktuell. Viking og den nåværende Sandefjord-treneren skal ha hatt samtaler de siste ukene, hvor 48-åringen angivelig skal ha vært positiv. Treneren har igjen ett år av kontrakten med Sandefjord.
Bohinen hadde en god sesong med nyopprykkede Sandefjord og ledet laget til en 13. plass.
UEFA Europa League
Historisk Hauge vant Europa League
EN TIME SIDEN
Engelskmannen Ian Burchnall fikk sparken i Viking 9. november. Da var det klart at klubben skulle spille i OBOS-ligaen i 2018.
– Det er trist å måtte dra. Jeg er stolt over å ha vært en del av klubben disse årene, og jeg ville gjerne vært med videre for å hjelpe klubben opp igjen, men slik ble det ikke, og det er en del av fotballen, sa Burchnall til Eurosport.no.
Les også: Mener Aarsheim kan være rett mann for Viking

Mener Burchnall hadde et «umulig» utgangspunkt

Kjell Jovenret, som har en fortid som trener i Viking, var klar på at det var synd på Burchnall etter sparkingen.
– Forutsetningene var håpløse. Noen må ta skylden, og det er alltid mye enklere å bytte ut trenere enn direktøren og andre som har vært innblandet. Det er naturlig, sier han til Eurosport.no.
– Jeg skal sette meg ned med han, ta en pils og gi han en god klem.
Bjarte Lunde Aarsheim fikk den midlertidige trenerjobben. I ettertid har også sportssjef Bård Wiggen blitt ferdig i klubben. Han har nå blitt assistent under Ståle Solbakken i FCK.
Les også: Derfor gikk Solbakken for kontroversielle Wiggen
Fotball
Debutant (17) scoret etter 15 sekunder da Brann gikk videre i cupen
5 TIMER SIDEN
Fotball
Erik Botheim har brutt kontrakten med Krasnodar
14 TIMER SIDEN