– Alt vil bli klart 30. april. Da vet vi hvilke byer som blir med videre og hvilke som kommer til å trekke seg, sier Sorokin til det russiske nyhetsbyrået TASS.
Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapest, Bucuresti, København, Dublin, Glasgow, London, München, Roma og St. Petersburg er opprinnelig plukket ut som vertsbyer.
– Dersom flere vertsbyer trekker seg, kan nye komme inn i bildet. Men vi har ikke så mange valg dersom noen trekker seg. Enten blir det en ny by som blir vertsby, eller så må vi gjøre om på dem som er vertsbyer, forteller Sorokin, som legger til at Russland også er villige til å hjelpe til, sier russeren.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
2 TIMER SIDEN
EM-sluttspillet skulle avvikles i sommer, men er flyttet til 2021 på grunn av koronapandemien. Det europeiske fotballforbundet (Uefa) er tydelig på at intensjonen er å gjøre færrest mulige endringer i planene som opprinnelig ble lagt.
– Vi har hatt videomøter med alle landene, og de har fram til slutten av måneden tid på seg til å bestemme seg om de vil fortsatt være vertsby eller ikke, opplyser Sorokin.
Norge kan kvalifisere seg for sluttspillet gjennom omspillet i nasjonsligaen.
(©NTB)
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
2 TIMER SIDEN