Avgjorde med perlescoring mot tidligere engelsk storklubb

Oppdatert 13/01/2018 klokken 21:19 GMT+1

Bersant Celina avgjorde for Ipswich mot Leeds, mens Alexander Tettey spilte hele kampen da Norwich slo til med en knepen borteseier mot opprykksjagende Bristol City.

Bersant Celina

Drammenseren Bersant Celina scoret kampens eneste mål da Ipswich slo Leeds 1-0. Celinas mål var en perle fra langt hold midtveis i 2. omgang. Eunan O'Kane pådro seg rødt kort for Leeds åtte minutter før pause.
Etter kamp takket Celina fansen for støtten via Twitter.
– Viktig seier i dag. Takk til alle supporterne igjen, skrev han.
(se scoringen her! Saken fortsetter under)

Gult for Tettey – innhopp for Henriksen

James Maddison scoret det eneste målet da «kanarifuglene» Norwich litt heldig vant 1-0 i Bristol. Tettey, som pådro seg et gult kort underveis, spilte hele kampen for Norwich, som ligger midt på tabellen etter en variabel sesong.
Oliver Norwood fikset straffespark og scoret selv fra elleve meter i siste minutt da Fulham tok tre viktig poeng borte mot Middlesbrough med 1-0-seier på Riverside. Stefan Johansen spilte hele kampen for gjestene fra London.
Markus Henriksen fikk et 19 minutter langt innhopp da Hull spilte 0-0 hjemme mot Reading. Adama Diomande var ubenyttet reserve for nedrykkstruede Hull.

Opprykksjagende Wolves trøblet

Wolverhampton har stø kurs mot Premier League, men måtte nøye seg med 0-0 borte mot Barnsley. Hélder Costa og Diego Joto hadde begge ballen i mål for Wolves, men ble avblåst for offside.
Wolves topper Championship med ti poeng ned til Derby. Laget har spilt 14 kamper på rad i serie og cup uten tap.
Serietoer Derby vartet opp med pene 3-0 borte mot Birmingham, mens treer Cardiff senket kriserammede Sunderland 4-0. Callum Paterson scoret to av målene for waliserne, som fikk det enkelt etter at Didier Ibrahim N'dong ble utvist for Sunderland tidlig i 2. omgang.