I et intervju med Romsdals Budstikke mandag bekrefter Aursnes at det ikke ser ut til å bli noe Frankrike-eventyr.
– Per nå er det et nei, slik saken står. Jeg vet ikke om det er endelig, eller om Jim (agent Solbakken) fortsetter å forhandle. Jeg vet ikke om det er noe å gå videre på, eller om det er ferdig. Men akkurat nå ser det ikke ut som det blir noe av, sier Aursnes til lokalavisen.
Mandag meldte de britiske avisene Daily Mail og The Sun at Leeds skal være interesserte i Molde-spilleren. Den nyopprykkede Premier League-klubben skal angivelig være beredt til å betale fem millioner pund, tilsvarende 58 millioner kroner.
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
7 TIMER SIDEN
Det er i så fall en kraftig økning fra kjøpssummen på 32 millioner kroner Molde og Toulouse angivelig ble enige om. I Molde har man imidlertid ikke hørt noe om Leeds-interessen.
– Jeg har fått det med meg i media, men vet ingenting, for være ærlig. Jeg har ikke hørt noe om dette, egentlig, så det er ikke så mye mer å si, sier Aursnes.
Det har foreløpig ikke lykkes Eurosport å komme i kontakt med administrerende direktør i Molde Ole Erik Stavrum for en kommentar, men han sier til avisen at han er ukjent med at den engelske klubben skal være på banen.
Tidligere har Frank Strandli, Gunnar Halle, Alf-Inge Haaland og Eirik Bakke spilt for Leeds.
(©NTB)
Fikk du med deg denne?

Aursnes om Toulouse-overgangen: – Man vil jo selvfølgelig sitte igjen med mest mulig

Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
11 TIMER SIDEN