– Jeg vet ikke, i dag har vi spilt kamp. Jeg har ikke fått nyheter om saken siden i går kveld. Jeg får nok noen telefoner i dag for å se hvordan vi ligger an, sa Arteta på pressekonferansen.
Ødegaard er ifølge flere britiske medier nær enighet med Arsenal om en leieovergang, men ingenting er bekreftet ennå.
Gabriels selvmål etter 24 minutter ble det eneste målet i FA-cupens fjerde runde lørdag på St. Mary's i Southampton. Dermed er tittelforsvarer Arsenal ute av turneringen. Sist sesong vant London-klubben finalen ved å slå Chelsea 2-1 med to mål fra Pierre-Emerick Aubameyang. Han var ikke i troppen lørdag.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
6 TIMER SIDEN
Kampens eneste mål kom etter at Kyle Walker-Peters kom rundt på høyre og slo hardt inn. Gabriel stakk ut en fot, traff ballen, og bare sekunder senere lå den i nettet bak en utspilt Bernd Leno.
Danny Ings var nær å øke til 2-0 etter 50 minutter, men forsøket fra spissen alene med Leno traff stolpen.
Eddie Nketiah holdt på å utligne etter halvspilt 2. omgang da han ble spilt gjennom av Pepe, men Nketiah ble stoppet av en god Fraser Forster i Southampton-buret.
Arsenal presset voldsomt på for utligning på tampen, men klarte ikke å få den forløsende utligningen. Dermed er Southampton videre til femte runde i FA-cupen. Der blir Wolverhampton motstander.
(©NTB)
Sett denne?

Bli med på innsiden: Slik er Casper Ruuds hverdag

Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
7 TIMER SIDEN
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
10 TIMER SIDEN