Lørdag kåret de tre årets signeringer i OBOS-ligaen. Søndag spilles hovedrunden i OBOS-ligaen og denne gangen har Eurosports Roger Risholt, Anne Sturød og Christian Gauseth plukket ut de verste signeringene klubbene har gjort denne sesongen.
Kanskje er det ikke så rart at en tidligere Premier League-profil er inventar på to av listene. Nigel Reo-Coker fikk to kamper for Start og var ferdig i klubben etter to måneder.
Eliteserien
Reagerer på det røde kortet: – Feil avgjørelse
37 MINUTTER SIDEN

– Så ut som han hadde spist frokost på McDonalds og kvelds på Burger King hver dag

Slik rangerer Eurosports ekspert, Roger Risholt, på OBOS-liga de fem verste signeringene denne sesongen.
1. Nigel Reo-Coker, Start:
Reo-Coker må selvfølgelig få 1. plassen. Han kom som en tidligere Premier League-stjerne, men floppet fullstendig og dro med halen mellom beina. Det så ut som han hadde spist frokost på McDonalds og kvelds på Burger King hver dag. Han var utrent, i dårlig form og viste ingen kvaliteter som man hadde bruk for i Start.
2. Abubakar Ibrahim, Start:
Det meste har gått galt. Da han kom til Start begynte det med at det var kluss for å få han til å få spilletillatelse. Da han først fikk sjansen, var han ikke i nærheten av forventningene vi hadde til han. Han ble hentet som en forsterkning, men har hatt problemer med å prege kampene til Starts 2. lag.
3. Jarkko Lahdenmäki, Fredrikstad:
Ble beskrevet som «The Bonebreaker» som skulle få skikk på Fredrikstad, men har på ingen måte levert til forventningene. Har stort sett ikke vært med i hele år, og den største grunnen er at han rett og slett ikke er god nok.
4. Simonas Stankevičius, Mjøndalen:
Han skulle være den nye target-spissen til Mjøndalen, men det gikk ikke som forventet. Han så altfor tung ut og spiller nå for Egersund. Også der har han problemer med å prestere.
5. Peter Kovacs, Arendal:
Kovacs ble hentet av Mattias Andersson fra Eliteserie-laget Sandefjord for å gjøre mål. Den jobben har han ikke vært i nærheten av å gjøre under sin gode kamerat. Det er ikke kun Kovacs' skyld, men han kommer på listen fordi han ble hentet som en klar forsterkning og ikke levert et eneste målpoeng. Det er ikke godt nok.

Tre spillere med bakgrunn fra britisk fotball

Eurosports kommentator for OBOS-ligaen, Anne Sturød, har tre spillere med bakgrunn fra britisk fotball på sin liste.
1. Nigel Reo-Coker, Start:
Mannen med over 200 kamper i Premier League fikk bare 79 minutter med OBOS-fotball før han, etter snaue to måneder i Start, fikk beskjeden om at han var ferdig i klubben. Ble hentet som en kriseløsning etter skader på spissene Salvesen og Sigurdsen i vår, men viste ille noe av gammel storhet.
2. Kevin Wright, Fredrikstad:
Det så imponerende ut da avisene i Fredrikstad kunne melde at en tidligere Chelsea-spiller var klar for FFK. Men ti år i Chelsea-akademiet til tross, Wright holdt ikke mål for et Fredrikstadlag som kjemper i bunnen av tabellen i OBOS-ligaen og fikk bare en halv sesong i klubben.
3. Simonas Stankevicius, Mjøndalen:
Nok en mann med flotte linker til britisk fotball, i dette tilfellet en fortid i Leicester City. I februar ble han presentert som spissen Mjøndalen hadde ventet på, men 22-åringen har på langt nær levert det MIF hadde håpet på. Null scoringer og lite spilletid på ham i vår, før Stankevicius i sommer ble utlånt til Egersund i 2. divisjon.
4. Jarkko Lahdenmäki, Fredrikstad:
Ble hentet inn som den store og knalltøffe duellspilleren da Loberto fortsatt så for seg at FFK skulle spille 3-5-2. Men Lahdenmäki ser rett og slett ikke ut som en god nok fotballspiller for dette nivået. Har vært ute med skade i høst, men tvilsomt om han hadde fått noe særlig spilletid i serieinnspurten uansett.
5. Peter Wiik-Kovacs, Arendal:
Det gikk lenge rykter om at Kovacs var på vei fra Sandefjord til Jerv, men i stedet var det til slutt nabo Arendal som snappet opp 39-åringen. ”Jeg er klar for å prestere 90 minutter hver helg”, sa han da overgangen var klar, men i realiteten har det blitt langt mindre spilletid på veteranen – som ikke har scoret ett eneste mål etter returen til OBOS.

Jerv-spiller topp Gauseths liste

Mjøndalen-spiller og medlem av Klubbhuset, Christian Gauseth, har plukket ut følgende fem floppsigneringer.
1. Erixon Danso, Jerv:
En magisk spiller som ikke på noen måte har fått ut sitt potensiale i Jerv. Ble hypet voldsomt av trener Sandstø før året, men kun en håndfull gode kamper er selvsagt syltynt. Klubbskifte?
2. Mislav Leko, Fredrikstad:
Leko skulle tette igjen silen som er Fredrikstad Fotballklubb. Etter en ny sesong i bunnen kan vi trygt slå fast at det ikke funket.
3. Thompson Ekpe, Arendal:
Hentet fra Eliteserietilværelser i Molde og Kristiansund for å heve et nitrist Arendal. Virker gammel, tross sine knappe 20 år.
4. Remi Johansen, Sandnes Ulf:
Skadet, skadet, skadet.
5. Kachi, Strømmen:
En spiller man før sesongen forventet skulle dominere OBOS-ligaen, men har slitt med å tilpasse seg. Skuffende.
Eliteserien
Reiste 27 timer for å se sønnen spille: – Det var virkelig verdt det
EN TIME SIDEN
Fotball
Henriksen etter rødt kort: – Det er ikke mye kraft i dytten, han legger seg lett
13 TIMER SIDEN