Kampen var fullstendig avgjort da den norske spissen entret banen som erstatter for tomålsscorer Júnior Negrão. Brasilianeren scoret to ganger før pause og la grunnlaget for den komfortable hjemmeseieren.
Lee Sang-heon økte ledelsen kort etter hvilen, mens Yoon Bit-garam scoret vertenes fjerde kvarteret før slutt. Ulsan-spillerne tok sjansen på å feire sammen etter å ha scoret, til tross frykten som finnes for koronaviruset. Det er ikke tillatt med håndtrykk og omfavnelser blant spillerne.
Johnsen spilte sin første ligakamp siden han var utlånt til Rosenborg fra nederlandske AZ sist høst. Han ble solgt til Ulsan i januar.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
4 TIMER SIDEN
Ligaen i Sør-Korea er blant de første i verden som har åpnet opp igjen etter koronapausen. Fredag ble det spilt åpningskamp der regjerende mester Jeonbuk slo Suwon Bluewings 1-0.
Kampene spilles for tomme tribuner, og dermed kan man høre både tilslaget på ballen og spillernes rop. Ulsan-spillerne tok sjansen på å feire sammen etter å ha scoret.
Ulsan endte på like mange poeng som Jeonbuk sist sesong, men måtte ta til takke med seriesølv som følge av svakere målforskjell.
(©NTB)
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
5 TIMER SIDEN