• Se returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic eksklusivt på Eurosport Player onsdag 1. august. Skaff deg tilgang her.
Rosenborgs keeper, André Hansen, fikk det tidvis svært travelt på jobb da Rosenborg spilte mot Celtic onsdag. Trønderne fikk en tidlig scoring, men i store deler av andre omgang styrte skottene spillet.
– Det var travelt for meg, spesielt de første 25 minuttene i andre omgang. Da var det en del skudd på mål. Celtic viste sin kvalitet, sier Hansen til skotske SVT før avreise fra Glasgow.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
EN TIME SIDEN
28-åringen sier videre:
– Vi fikk bortemål og Celtic skapte ikke sjanser de første minuttene mot oss. Så kom de mer inn i det, og vi fikk aldri kontroll på ballen eller hvordan vi skulle forsvare oss igjen.
Odsonne Édouard satt to av Celtics tre mål. Hansen mener at nettopp tomålsscoreren viser forskjellen på de to lagene som møttes på Celtic Park.
– Celtic hadde ikke spisser i fjor i det første oppgjøret, og jeg håpet vi hadde en sjanse da Dembele var ute. Men når man kjøper en spiss for 10 millioner euro så har det mye å si. Det sier mye om forskjellen, for vi kan ikke kjøpe slike spillere.
Se scoringen som sendte Rosenborg i ledelsen mot Celtic (saken fortsetter etter videoen):

Returoppgjøret

Rosenborgs keeper forteller SVT at trønderne ikke må kjøre samme taktikk som da Celtic gjestet Lerkendal i fjor. Den gang endte kampen 1-0 til gjestene, og skottene gikk da videre til neste runde i Champions League-kvalifiseringen.
– Vi må angripe. Den største tabben vi gjorde i fjor var at vi gikk for defensivt ut, og det kan ikke skje igjen. Det viktigste er å få de to målene.
Nåværende Vålerenga-trener Ronny Deila trente det skotske laget i to år. I forkanten av kampen onsdag sa Deila til Eurosport.no at Celtic ikke har vunnet mye på bortebane.
– Jeg tror vi kan gjøre de nervøse dersom vi scorer det første målet. Ronny Deila har sagt at Celtic har problemer på bortebane, og det må vi prøve å benytte oss av.
Klarer Rosenborg å vinne 2-0 på Lerkendal, fortsetter Champions Legaue-kvalifiseringen mot AEK Aten. Hvis det ender med tap venter irske Cork City i Europa League-kvalifiseringen.
  • Det avgjørende oppgjøret på Lerkendal ser du ekslusivt på Eurosport Player onsdag 1. august.
Fotball
Lionel Messi vant Gullballen for sjuende gang
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Imponert over egen klubb: – Bare å ta av seg hatten
4 TIMER SIDEN