Det var klubben selv som meldte nysigneringen av Rubio Rubin på sin hjemmeside fredag ettermiddag.
Den amerikanske angrepsspilleren har fire landskamper for USA. 21-åringen kommer fra danske Silkeborg IF, og har nå signert kontrakt med Eliteserie-klubben ut sesongen.
– Jeg har en virkelig god følelse nå. Jeg gleder meg veldig til å få gi alt jeg har for den blå drakten og er bare happy for å være her, sier Rubio Rubin til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Oppgitt over Eliteserien-kritikk, hvem er viktigst på laget og en ellevill «Fuck, marry, kill»!
5 TIMER SIDEN
Han beskriver seg selv som en seriøs og hardtarbeidende fotballspiller, og gleder seg til å få spille for sin nye klubb.
– Jeg er en offensiv spiller med fokus på å angripe og med et sterkt konkurransesinstinkt, og håper selvfølgelig å kunne bidra til mange seiere med både mål og assists.
Når amerikaneren er spilleklar for Stabæk er derimot usikkert, grunnet ekstra papirarbeid med overganger fra land utenfor EU. Sportslig leder i Stabæk er fornøyd med nysigneringen av den amerikanske angrepsspilleren.
– Han kan spille i flere posisjoner - spiss, kant, nummer 10. Vi har mistet en spiss (Nimely) og Moussa er skadet, så det passer fint med en ung, talentfull spiller. Rubin falt litt ut etter et trenerskifte i Utrecht, og vi er jo ikke helt ukjente med å få nye Stabæk-spillere på den måten, sier Inge André Olsen.
Etter å ha vært innom U17-, U20- og U23-landslagene, hvor han til sammen har spilt 51 kamper og scoret 20 mål siden 2011, ble han hentet til nederlandske Utrecht som 18-åring. I 2017 har han spilt for danske Silkeborg IF.
Fantasy FK
Wildcard spesial: Nestors drømmelag begeistrer Junior
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avviser kontakt med KBK-keeperen: – Ville nok kommet om han ble tatt ut
11 TIMER SIDEN