Tidligere Eliteserie-profil raser i intervjuet – så blir han utvist

Vegard Kjøllmoen Steien

Publisert 02/05/2022 klokken 21:08 GMT+2

Det gikk en kule varmt for tidligere Haugesund-yndling Nikola Djurdjic under kampen mot Elfsborg.

Her renner det over for den tidligere Haugesund-spissen

Nikola Djurdjic er et kjent navn for fotballglade nordmenn. I sin tid var han en storscorer i Haugesund, men dro ut av Norge i 2012. Etter det har turen gått videre til diverse ligaer, inkludert den tyske Bundesligaen.
Nå spiller serberen i Degerfors. Søndag møtte de Elfsborg på hjemmebane, og det ble alt annet enn en fornøyelse for angriperen.
Til pause lå hjemmelaget under hele 0-4, noe den serbiske spissen var tydelig misfornøyd med i pausen.
– Hva kan jeg si? 0-4 på hjemmebane er jævla flaut.
– Absolutt alt er et problem. Vi spiller ikke..., sa Djurdic før han hamret til sponsorveggen og forlot pauseintervjuet.
Se video øverst i saken.
Bedre skulle det heller ikke gå etter pause for hjemmelaget. Rasmus Alm satte sitt tredje mål for dagen og økte til 5-0 etter 65 minutter.
Etter 80 minutter skulle Djurdjic nok en gang havne i begivenhetenes sentrum. Først pådro han seg et gult kort etter en sen takling, før han fikk sitt andre rett etterpå for å provosere dommerenen med hånlig applaus.
Stillingen ble til slutt 6-0 til Elfsborg. Degerfors står uten poeng etter seks kamper i Allsvenskan.