Hjemmebane: Eleda Stadion (Tidl Swedbank)
Kapasitet: 22 500 sitteplasser
Underlag: Hybridgress
Publikumssnitt 2019: 16 566
Sesongen 2020: Gull
Spillersalg siden 2014: Ca. 330 MNOK
Største salg: Mattias Svanberg til Bologna for cirka 50 MNOK. Zlatan Ibrahimovic til Ajax for 82 MNOK.
Fun facts:
Allsvenskan
Eliteserie-kjenningen presentert som ny Hammarby-trener
12/01/2022 PÅ 10:34
  • 21 gull og det seneste tok de i overlegen stil i fjor.
  • 2014 førte Åge Hareide Malmö, som det første svenske laget på 14 år, til et gruppespill i Champions League.
  • Sveriges rikeste klubb. Har en egenkapital på over en halv milliard.
  • Norske Jo Inge Berget har en meget høy status i Malmö.
Utvalgte spillere som har gått inn og ut:

Spillere inn:
Antonio Colak er på lån fra PAOK med kjøpopsjon på 30 MNOK. Veljko Birmancevic ble hentet for over 10 MNOK direkte fra serbisk liga, der han scoret ni ganger i fjor. Venstrekanten er teknisk begavet og hardt arbeidende

Spillere ut:
Isac Kiese Thelin som var på lån fra RSC Anderlecht i fjor har forlatt Malmö FF. Han er nå på lån i Kasimpaasa. Han var på lån.
Forventet ellever (4-2-3-1):
Johan Dahlin
Eric Larsson, Anel Ahmedhodzic, Lasse Nielsen, Jonas Knudsen
Anders Christiansen, Erdal Rakip
Jo Inge Berget, Ola Toivonen, Veljko Birmancevic
Antonio Colak
Treneren – Jon Dahl Tomassen
Hareides assistent fra landslaget har kjørt en knallhard stil i MFF og flere tidligere gullhelter har blitt forvist til benken og ut fra klubben. Han vant i sin første store jobb som hovedtrener overlegent i sin første sesong. Det betyr ikke at presset er mindre i år. Kun gull er godt nok.

Nøkkelspiller – Anders Christiansen
Seriens desidert beste spiller. Dikterer kampene på en måte vi nesten ikke sett i Allsvenskan tidligere. En av 2000-tallets beste Allsvenskan-spillere, kanskje den aller beste.

Gjennombruddet – Sebastian Nanasi
Unggutten lukter på en startplass og det sier litt i en morderisk konkurranse hos MFF. Han har sett meget bra ut i oppkjøringen. Han har et herlig blikk for spillet, lysende teknikk og er en poengspiller.
X-faktoren - Anders Christiansen
Midtbanespilleren er seriens beste spiller, og har alle egenskaper en sentral midtbane trenger i Allsvenskan. En magiker med ball og et overblikk som får en havørn til å virke som en flaggermus. Scoret 13 mål i fjor. Det er ikke Dahl Tomassen som bestemmer hvem som skal ta straffene, det er AC. Det sier litt om hans status.
Salgsobjektet – Anel Ahmedhodzic
Spørsmålet er ikke om han skal selges, men når og for hvor mye. Atalanta står først i køen, men Malmö vil ha minimum 80MNOK for han. Anel er en av Europas mest spennende stoppere.
Profiler:
Mange profiler hos Malmö, men de største er nok tidligere landslagshelten Ola Toivonen, unge Anel Ahmedhodzic samt superstjernen Anders Christiansen.

Kommentar:
Malmö har overlegne ressurser i Sverige etter et imponerende fasit i Europa de siste ti årene. De vant Allsvenskan overlegent i fjor, men har sett klart svakere ut denne oppkjøringen, uten at det burde være noen grunn til det. Jeg tror MFF tar seg sammen når det handler om poeng og vinner serien også i år. Har ressurser til å forsterke i sommer hvis det kreves.
Allsvenskan
Tidligere Sandefjord-trener på vei til Hammarby
07/01/2022 PÅ 07:12
Allsvenskan
Tidligere RBK-spiller blomstrer under Norling: Toppscorer i Allsvenskan
05/10/2021 PÅ 08:32