• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+
Det melder Hammarby på egne hjemmesider. Cifuentes har signert på en treårskontrakt.
– Jeg er veldig lykkelig for å ha fått denne muligheten her, å komme til en så historisk klubb som nå er i gang med en spennende reise. Hammarby har en sterk tropp, og jeg ser frem til å få jobbe med spillerne og sammen med støtteapparatet. Selvsagt ser jeg også frem til å få oppleve den atmosfæren klubbens supportere skaper på Hammarbys hjemmekamper, sier Cifuentes i en pressemelding.
Allsvenskan
Tidligere Sandefjord-trener på vei til Hammarby
07/01/2022 PÅ 07:12
Etter å ha jobbet i akademiet til AIK, ble Cifuentes Sandefjord-trener i 2018. To år senere dro han til danske Aalborg. Nå er han imidlertid kjøpt ut av den kontrakten.
– Marti fyller samtlige kriterier vi ettersøkte. Han har det som kreves for å løfte vårt A-lag til det neste nivået. Det er en sulten og sterk trener, med store ambisjoner, som matcher ambisjonene vi har for Hammarby. Han har en tydelig idé om hvordan fotball skal spilles. Den er også felles med Hammarby, det vil si offensiv, fremoverrettet fotball, sier Hammarby-sportssjef Jesper Jansson.
Cifuentes erstatter Miloš Milojević. Serberen var i møter med RBK om den ledige trenerjobben i Trondheim. Som konsekvens fikk han sparken av Hammarby.
Ikke lenge etter ble han presentert som ny trener for Mälmo.
De nye trenerne til Sarpsborg 08 og HamKam, Stefan Billborn og Jakob Michelsen, har begge trent Hammarby i løpet av de siste årene.
Allsvenskan
Tidligere RBK-spiller blomstrer under Norling: Toppscorer i Allsvenskan
05/10/2021 PÅ 08:32
Allsvenskan
Høgmo åpnet med seier i debuten
04/07/2021 PÅ 15:41