Fotball
Allsvenskan

Norsk spillerflukt etter nytt seriegull?

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Eikrem

Foto: Scanpix

AvJonas Moen Rye
17/10/2017 på 06:29 | Oppdatert 17/10/2017 på 06:39
@jmoenrye

Malmö FF sikret seg mandag et nytt svensk ligagull i fotball, men flere nøkkelspillere kan forsvinne. To av dem er nordmenn.

Malmö FF slo Norrköping 3-1 borte før festen kunne starte tre runder før slutt, men dagen derpå er ikke nødvendigvis like himmelblå. Flere spillere står på trappene til å forsvinne fra klubben som mandag sikret sitt 20. seriemesterskap. To av dem er norske.

Jo Inge Berget ønsker seg til et høyere nivå enn den svenske serien. Det har han vært klar på flere ganger.

Allsvenskan

– Berget ferdig i Malmø

29/10/2017 PÅ 11:24

Berget trives heller ikke med å spille det han flere ganger har kalt «vingback» i MFF.

I tillegg er Magnus Wolf Eikrems fremtid i klubben høyst usikker. I juni skrev Aftonbladet av den tidligere Molde-gutten nektet å spille mer for laget, noe som ble tilbakevist av Eikrem selv. Det har likevel virket mer og mer sannsynlig at Eikrem forsvinner fra klubben.

Disse fire er i likhet med den norske duoen på utgående kontrakter i MFF denne høsten: Anton Tinnerholm, Erdal Rakip, Oscar Lewicki og Felipe Carvalho

MFF har tatt fem seriegull på de åtte siste årene, og under Åge Hareide kom klubben til Champions League-gruppespillet to ganger på rad.

Det gjorde at MFF fylte opp bankkontoen med cirka 800 millioner kroner. Dermed ble klubben enerådende økonomisk i Sverige.

Klubben står med 60 poeng når tre runder gjenstår og har fortsatt heng på sin egen poengrekord fra 2010 som lyder på 67.

(NTB/Eurosport.no)

Allsvenskan

Hevder Brøndby jakter norsk landslagsprofil

24/10/2017 PÅ 15:50
Allsvenskan

Moldegutten har tatt Sverige med storm: – Jeg trives veldig godt

22/08/2017 PÅ 06:12
Relatert
FotballAllsvenskan
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen