Populære sporter
All sport
Vis alt

Nordmann klar for Allsvenskan: – En ung fotballspiller som er veldig stor og sterk

Stian Thelen

Oppdatert 08/08/2017 klokken 15:04 GMT+2

20-åringen forlater FCK og har skrevet under for Djurgården.

Julian Kristoffersen

Foto: Eurosport

Julian Kristoffersen (20) signerte tirsdag en treårskontrakt med den svenske klubben Djurgården. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Den 1,98 høye kraftspissen har signert en treårskontrakt med klubben og har fått draktnummer 21.
– Julian er en ung fotballspiller som er veldig stor og sterk. Han er en skikkelig boksspiss og et oppspillspunkt som har trent med FCK i to år, men han har ikke spilt så mye på grunn av en tøff konkurransesituasjon. Han har høye ambisjoner og er veldig målbevisst. Nå søker han et nytt miljø og har valgt Djurgården som klubben i hans neste steg i karrieren, sier sportssjef Bosse Andersson til Djurgårdens hjemmeside.
I Djurgården håper nordmannen at han kan ta nye steg på fotballbanen og utvikle seg videre.
– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Djurgården der jeg følte at klubben virkelig ville ha meg. Dessuten spiller laget på en måte som passer meg bra og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk kommer hit, sier Kristoffersen til klubbens hjemmeside.
20-åringen legger ikke skjul på hvorfor han byttet klubb. I den danske klubben var konkurransen beinhard på de fremste plassene på banen.
– Jeg har hatt en fantastisk tid i FCK og jeg har utviklet meg mye der. Jeg har bare gode ting å si om FCK. Det har vært en veldig tøff konkurranse på spissplass i laget, men jeg kjenner at jeg har lært mye under min tid i FCK. Samtidig har jeg spilt en del U-landskamper for Norge, slik at jeg har fått bra matching slik sett, fortsetter Kristoffersen.
Spissen gikk til FCK fra Ørn Horten i 2013 og fikk fire kamper og scoret to mål.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame