Berget-mål holdt ikke – Malmö ydmyket av tabelljumbo

Oppdatert 19/08/2017 klokken 19:25 GMT+2

Den suverene serielederen Malmö gikk på en kjempesmell i Allsvenskan fotball lørdag. Det ble 1-3-tap borte for bunnlaget AFC Eskilstuna.

Jo Inge Berget

Hjemmelaget sjokkåpnet med to mål det første kvarteret og ledet 3-0 etter en snau halvtime.
– Jeg kan knapt beskrive gleden over denne seieren, sa tomålsscorer Mohamed Turay til C More.
– Jeg er veldig stolt av guttene. De gjorde en kanonkamp, sa trener Michael Jolley.
Innimellom Turays to mål scoret også Omar Eddhari for vertene.
Jo Inge Berget spilte hele kampen og sto for MFFs redusering med et straffespark etter 59 minutter. Han var også veldig nær en ny scoring som kunne gjort kampen spennende igjen.
Andreas Vindheim spilte 67 minutter for MFF. Magnus Wolff Eikrem var ubenyttet reserve.
Eskilstuna hadde bare vunnet en kamp denne sesongen før sensasjonen mot Malmö. Tross tapet har Malmö 13 poengs luke på tabelltopp, mens AFC Eskilstuna nå er bare to poeng bak Halmstad på plassen foran.