Sist sommer ønsket Robert Lewandowski seg bort fra Bayern München. Nå har pipen en annen lyd, og han utelukker ikke at han blir i klubben til han legger opp.
Den polske storscoreren var ønsket av Real Madrid sist sommer og var ikke fornøyd med at klubbledelsen i Bayern ikke ville slippe ham. Nå har han forsonet seg med at klubben har hengt «ikke til salgs»-skilt på ham.
– Det er meget mulig at jeg blir her veldig lenge. Jeg identifiserer meg med Bayern München. Jeg er her med hele mitt hjerte, og alle ryktene og problemene er feid av bordet, sier han i et intervju med det tyske bladet Sport Bild.
Eliteserien
Stor analyse før gullkampen: Botheim «on fire» og et høytpressende Molde
EN TIME SIDEN
– Jeg er definitivt åpen for å bli i Bayern resten av karrieren.
30-åringen har vært i klubben siden 2014 og er blitt seriemester hver sesong siden. Han var også målkonge i Bundesliga i 2017.
Bayern tar vinterpause seks poeng bak Lewandowskis tidligere klubb Borussia Dortmund og må trolig gjøre endringer i en aldrende spillerstall til sommeren. Lewandowski mener at nye spillere må hentes fra øverste hylle.
– Vi trenger spillere som virkelig gjør oss bedre, som løfter oss. Det er bedre å få inn en eller to absolutte toppspillere enn fem brukbare, er hans råd til klubbledelsen.
(©NTB)
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
19 TIMER SIDEN