Populære sporter
All sport
Vis alt

Nordmann jakter toppscorertittelen i dansk fotball: – Det har vært en del rykter

AvNTB

Publisert 29/08/2017 klokken 09:26 GMT+2

Norske Pål Alexander Kirkevold scorer på bestilling i dansk fotball. Sportssjefen i nordmannens klubb, Hobro, kaller 26-åringen «brennhet».

Pål Alexander Kirkevold

Foto: Scanpix

Seks mål på sju kamper i årets danske superliga har gitt Kirkevold en voldsom start på inneværende sesong. Målappetitten har bidratt sterkt til at Hobro i øyeblikket har inntatt andreplassen på tabellen.
Natt til fredag stenger det internasjonale overgangsvinduet. Helt utenkelig ville det ikke være at det kom et bud på Kirkevold før den tid, men Hobro-sportssjef Jens Hammer Sørensen opplyser at den enn så lenge er stille rundt nordmannen.
– Han er brennhet, og det har selvfølgelig vært en del rykter, men vi har ikke mottatt bud vi har måttet forholde oss til, sier Hammer Sørensen til lokalavisen Nordjyske Stiftstidende.
Kirkevolds kontrakt med Hobro utløper etter denne sesongen, men i forrige uke avslørte nordmannen at han forhandler om forlengelse med klubben.
– Vi snakker sammen om fremtiden. Vi er i en konstruktiv dialog, men akkurat nå prøver jeg å konsentrere meg om spillet på banen. Det er da klart at jeg er i en god situasjon med at kontrakten min går ut til sommeren, sa han – og tilføyde:
– Det gir meg gode kort på hånden, men jeg vil gjerne bli i Hobro. Jeg trives veldig godt her, som man kan se på den formen jeg er i. Hvis jeg ikke hadde hatt det godt her ville jeg nok ikke levert det jeg har gjort. Jeg er veldig fornøyd med å være i klubben.
26 år gamle Kirkevold kom til Hobro fra Sandefjord i 2015, men var i 2016 på lån i Sarpsborg 08.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame