Scanpix

Nordmann jakter toppscorertittelen i dansk fotball: – Det har vært en del rykter

Nordmann jakter toppscorertittelen i dansk fotball: – Det har vært en del rykter
Av NTB

29/08/2017 09:25Oppdatert 29/08/2017 09:26

Norske Pål Alexander Kirkevold scorer på bestilling i dansk fotball. Sportssjefen i nordmannens klubb, Hobro, kaller 26-åringen «brennhet».

Seks mål på sju kamper i årets danske superliga har gitt Kirkevold en voldsom start på inneværende sesong. Målappetitten har bidratt sterkt til at Hobro i øyeblikket har inntatt andreplassen på tabellen.

Natt til fredag stenger det internasjonale overgangsvinduet. Helt utenkelig ville det ikke være at det kom et bud på Kirkevold før den tid, men Hobro-sportssjef Jens Hammer Sørensen opplyser at den enn så lenge er stille rundt nordmannen.

Kirkevolds kontrakt med Hobro utløper etter denne sesongen, men i forrige uke avslørte nordmannen at han forhandler om forlengelse med klubben.

– Vi snakker sammen om fremtiden. Vi er i en konstruktiv dialog, men akkurat nå prøver jeg å konsentrere meg om spillet på banen. Det er da klart at jeg er i en god situasjon med at kontrakten min går ut til sommeren, sa han – og tilføyde:

– Det gir meg gode kort på hånden, men jeg vil gjerne bli i Hobro. Jeg trives veldig godt her, som man kan se på den formen jeg er i. Hvis jeg ikke hadde hatt det godt her ville jeg nok ikke levert det jeg har gjort. Jeg er veldig fornøyd med å være i klubben.

26 år gamle Kirkevold kom til Hobro fra Sandefjord i 2015, men var i 2016 på lån i Sarpsborg 08.

(©NTB)