Motgangen fortsetter for Solbakken

Oppdatert 13/08/2017 klokken 15:07 GMT+2

Ståle Solbakkens FC København måtte nøye seg med ett poeng etter å ha spilt 1-1 mot Horsens i den danske superligaen lørdag.

Ståle Solbakken

Det skurrer litt for Ståle Solbakkens FC København om dagen. Lørdag ble det kun ett poeng mot Horsens hjemme i parken.
Uavgjortresultatet betyr at FCK kun ligger på sjuendeplass på tabellen, seks poeng bak ledende Nordsjælland etter fem kamper. Solbakken har fortsatt til gode å vinne på hjemmebane denne sesongen og har kun vunnet èn kamp denne sesongen. Tirsdag venter det også en lang bortetur til Aserbajdsjan når Qarabag venter i kvalifiseringen til Champions League.
I kampen mot Horsens var det bortelaget som kom best i gang og gikk til pause med en 1-0-ledelse.
Solbakken satte innpå en ekstra angriper i Federico Santander etter pause og la om til en mer offensiv formasjon. Formasjonsgrepet ble belønnet med mål ved innbytteren etter 77 minutter.
Etter dette presset hovedstadslaget på for et seiersmål, men gjestene forsvarte det ene poenget ut kampen. Poenget førte Horsens opp på andreplass i den danske superligaen.