Scanpix

Lagkameraten tisset blod halvveis i kampen – bestemte seg for å fullføre barndomsdrømmen

Lagkameraten tisset blod halvveis i kampen – bestemte seg for å fullføre barndomsdrømmen

14/09/2017 19:08Oppdatert 14/09/2017 20:13

Sten Grytebusts lagkompis i Odense, Frederik Tingager, har en vilje få andre kan vise til.

Den 24 år gamle dansken Frederik Tingager fikk en svært uhyggelig opplevelse underveis i søndagens kamp mot Brøndby.

Odense-spilleren endte i et sammenstøt med Teemu Pukki og den norske landslagskeeperen Sten Grytebust. Det medførte et alvorlig slag på nyren til dansken.

Forsvarsspilleren sank sammen i gresset og fikk tilsyn av lege. Der og da virket det fullstendig uaktuelt å fortsette på grunn av smertene.

Tisset blod – valgte å fortsette

– Jeg fortalte legen at jeg ville spille hvis ikke noe var brukket, sier han.

Spilleren fikk påvist et slag på nyren. Det var imidlertid ikke bare enkelt å bite tennene sammen. Smellen kom tidlig i kampen, slik at det var lenge igjen, samtidig som han opplevde et lite mareritt i pausen.

– Det går bedre nå, men det var et ordentlig slag jeg fikk, og definitivt noe av det verste jeg har kjent, sier Tingager.

Ville fullføre drømmen

Enkelte vil trolig hevde at det var uansvarlig av både spiller og lege, men det hører med til historien at alt ser ut til å ha gått bra.

Kampen mot Brøndby ble spilt for over 10.000 tilskuere, og OB trengte sårt poeng etter fire kamper uten seier.

Oppgjøret endte 1-1. Dermed ligger Grytebust og co. på 7. plass etter åtte spilte kamper. Det er ni poeng opp til Nordsjælland som leder.

Allerede fredag kveld spiller OB en ny kamp mot Silkeborg. Grytebusts modige lagkompis har vært tilbake på trening denne uken, og til tross for at han har hatt smerter, samtidig som han fikk en vridning i ankelen på torsdagens trening, melder han seg ikke overraskende klar til kamp.

0
0