FC København-trener Ståle Solbakken er oppgitt over danske mediers dekning av byrival Brøndby.
I et intervju med storavisen BT, gjengitt av tipsbladet.dk , retter nordmannen kraftig kritikk især mot TV-kanalen TV3 Sport.
– Jeg tror det kommer til å komme ekstrasendinger på TV3 Sport i lang tid hvis Brøndby blir seriemestere. Alle jobber for det. Alle vil at Brøndby skal vinne ligaen, sier Solbakken – og fortsetter:
3F Superliga
Fellah ferdig i dansk klubb
12/06/2018 PÅ 12:36
– Eksperter og den nøytrale og ikke-nøytrale journalist jobber hardt for det. De vil ha vekk FCK. Vi har dominert så mye nå.
Videre trekker FCK-sjefen paralleller til norsk politikk.
– Det er akkurat det samme som i politikken. Den beste statsministeren Norge har hatt i nyere tid etter min mening, Jens Stoltenberg, ledet Norge feilfritt og skapte stor stabilitet. Men folk vil ha noe nytt. Det ble for kjedelig. Så tapte han valget, sier Solbakken.
Fra TV3 Sports redaksjonssjef Kim Mikkelsen får nordmannen svar på tiltale.
– Jeg har stor respekt og stor beundring for Ståle Solbakkens vinnergén og hans ønske om å vinne, men noen ganger - og i dette tilfellet - skygger det samme vinnergénet åpenbart for realitetssansen hans. Vi har intet ønske om at noen bestemt vinner. Det er noe som foregår i Ståle Solbakkens hode, i hvert fall det som angår TV3 Sport, sier han til BT.
FC København har fått en ujevn start på årets sesong og er i øyeblikket nummer seks i den danske superligaen. Brøndby ligger tre plasser høyere på tabellen.
(©NTB)
3F Superliga
Hevder norsk landslagskeeper kan være på vei til nederlandsk fotball
28/05/2018 PÅ 15:41
3F Superliga
Gullvåren skaper interesse fra større ligaer: – Et fint utstillingsvindu
24/05/2018 PÅ 12:47