Scanpix

Hylles som ligaens beste keeper: – Massiv interesse rundt ham

Hylles som ligaens beste keeper: – Massiv interesse rundt ham

23/11/2017 09:30Oppdatert 23/11/2017 11:00

Sten Grytebust har markert seg i danske Odense. Nå har større klubber kommet på banen for å sikre seg 28-åringens tjeneste.

Sten Grytebust fikk tidligere i november endelig sjansen fra start på landslaget etter storspill over en lengre periode i danske Odense.

Det resulterte i et 0–2-tap borte for Makedonia, i en kamp Odsense-keeperen stort sett gjorde en god figur. Likevel er det en situasjon som irrirerer 28-åringen.

Grytebust har gjennom høsten blitt trukket frem av flere som en av Superligaens aller beste keepere. Ifølge Odense-direktør har det resultert i det danske BT omtaler som «massiv interesse» rundt sisteskansen.

Også agent Solbakken sier han har merket økt interesse rundt sin klient, også utenfor Skandinavias grenser.

– Det er meget stor interesse for Sten i mange, mange land, kunne han avsløre.

Med drøyt halvannet år igjen av kontrakten, kan det bli aktuelt for 28-åringen å flytte på seg allerede i vinter. Men OB vil ikke slippe Grytebyst til hvem som helst.

– Det må i så tilfelle bli en helhetsvurdering. Sten må synes det er en god idé, og vi skal synes det er en god idé. Vi vil holde dialogen, for om det rette tilbudet kommer, så skal vi selvfølgelig vurdere det. Men om Sten skal videre, så er det fordi han skal til en større liga enn den danske. Vi selger ham ikke til en konkurrent, sier Hansen.

Hovedpersonen selv bekrefter at han håper å ta ytterligere steg i karrieren, men understreker at han ikke har noe hastverk.

– På et eller annet tidspunkt vil jeg videre, men akkurat nå er det for tidlig å si noe om framtiden. Jeg trives veldig godt i Odense, sier Grytebust til Sunnmørsposten.

0
0