Han haltet av banen etter en halvtime i onsdagens semifinale. Ajer fikk behandling på banen før han måtte hjelpes ut og erstattes av Jack Hendry.
Ifølge TV 2 skal det handle om en strekk på baksiden av låret. Etter kampen bekreftet Celtic-manager Brendan Rodgers at Ajer har pådratt seg en hamstringskade.
– Vi får se i løpet av de neste dagene hvor lenge han blir ute. Det kan være fire til seks uker, sa Rodgers i et videointervju lagt ut på Celtics Twitter-konto.
Eliteserien
RBK henter stopper fra dansk fotball: – Den største klubben i Norge
26 MINUTTER SIDEN
Norge møter Slovenia og Bulgaria i nasjonsligaen 13. og 16. oktober på Ullevaal stadion. I disse kampene må trolig landslagssjef Lars Lagerbäck greie seg uten Ajer.

Sen scoring

Leigh Griffiths ble Celtics matchvinner sju minutter før full tid i Perth onsdag. Han satte inn returen etter at James Forrests hodestøt ble blokkert. Med seieren har Rodgers fortsatt perfekt statistikk i hjemlige cupturneringer.
Ved siden av Ajers skade var Dedryck Boyatas utvisning på overtid et skår i gleden.
Rodgers har fått mye kritikk etter at Celtic har gjort sin svakeste seriestart på 20 år. I helgen ble det 1-2-tap for Kilmarnock.

Vil nok en finale

Før onsdagens kamp sa nordiren at han i sommer hadde sjansen til å få en lukrativ jobb hos en kinesisk klubb, men at han valgte å fortsette jobben med Celtic.
– Psykologisk var dette en viktig seier for oss, sa Rodgers, som har vunnet samtlige skotske cupturneringer i sine første sesonger i klubben.
– Vi har trivdes med å spille finaler på Hampden Park de siste årene, og jeg håper det blir slik denne sesongen også.
Motstander i semifinalen i slutten av oktober blir Hearts, som vendte til 4-2-seier over Motherwell. Old Firm-duell mot Rangers kan det tidligst bli i finalen. Steven Gerrards lag vant 4-0 over Ayr, mens Aberdeen sikret semifinaleplass allerede tirsdag.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Klubbhelten bekrefter FFK-dialog: – Eneste klubben for meg i Norge
30 MINUTTER SIDEN
Allsvenskan
Vraket tilbud for å fortsette i Sverige: – Skulle helst ha droppet julen
3 TIMER SIDEN