• Se Rosenborg - Sarpsborg 08 søndag 9. august kl. 20.30 på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Hareide er hyppig blitt koblet til jobben som hovedtrener i Rosenborg, etter at klubben og Eirik Horneland skilte lag tidligere i år.
Klubben er nå på jakt etter en ny hovedtrener på permanent basis. Trond Henriksen trener laget ut sesongen.
Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
9 MINUTTER SIDEN
I juli meldte RBK at Hareide takket nei til jobben. Da var imidlertid Hareide selv tydelig på at på en nylig kneoperasjon hindret ham i å trene et lag på det tidspunktet. Nå bekrefter han overfor Adresseavisen at han skal i nye samtaler med RBK i august.
– Ja, vi har vel det. Kampene går hurtig, men vi har sagt at vi skal snakke sammen om rundt 14 dager. Jeg har for lenge siden avtalt med TV 2 at jeg skal sitte i studio under avslutningen av Europa League og Champions League. Det er ferdig nå om 14 dagers tid, sier Hareide til Adressa.

Ønsker RBK-jobben

Hareide legger ikke skjul på at han ønsker jobben som RBK-sjef. Han er fornøyd med at Trond Henriksens vikariat gir ham mulighet til å komme seg, etter at han skiftet ut kneet. Overfor VG svarer han slik på spørsmål om han kan være klar til å gå inn i en ny trenerjobb allerede til høsten:
– Det håper jeg på. Det er det som har vært problemet. Jeg må være i stand til å være på feltet. Jeg håper vi kan komme nærmere svaret om 14 dagers tid, sier Hareide.
Hareide opplevde stor suksess som landslagssjef for Danmark. I 2018 ledet han laget til åttendedelsfinale i VM. Han skulle opprinnelig ledet laget også i sommerens EM, men koronapandemien satte en stopper for et siste eventyr med "De Rød-hvide".
Han ledet RBK til seriegull i 2003, før han deretter tok over det norske landslaget.
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bisarr ankelskade stopper Hammer: – Skruen sto ut av foten
3 TIMER SIDEN