Til NTB sier Bjerketvedt at han ønsker å rydde all tvil av veien knyttet til kampen mellom Norge og Serbia som skulle vært spilt på Ullevaal 26. mars.
– NFF forholder seg lojalt til myndighetenes pålegg og restriksjoner og tar sin del av ansvaret for den situasjon landet er i. Det betyr at vi ikke planlegger for landskamp på Ullevaal den dagen. Det har vi gitt UEFA beskjed om, med referanse til norske myndigheter. sier Bjerketvedt.
Tirsdag skal UEFA ha møte med alle de 55 nasjonale forbundene for å avgjøre hva som skal skje med omspillskampene og de europeiske turneringene framover. Bjerketvedt sier han tror det blir svært lite fotball i ukene som kommer.
Eliteserien
Gunnhild oppsummerer: Gullkamp, brennhet svenske og absurd selvmål
2 TIMER SIDEN
– Jeg tror alt blir utsatt, sier generalsekretæren, og viser da også til EM-sluttspillet, som etter planen skal starte i Roma 12. juni.

Utsettelser

Han presiserer at det ikke er tatt noen beslutning, men at logistikken ikke går opp, og at det er bakgrunnen for spekulasjonen om at all fotball i europeisk regi blir utsatt.
– Det er med utgangspunkt i at det ikke er datoer å flytte til, sier han til NTB.
Allerede fredag ble det klart at kampene i Champions League og europaligaen som skulle vært spilt neste uke, er avlyst, ifølge en melding fra UEFA.
(NTB)
Indre Bane
Skadet og på utgående kontrakt: – Ugunstig situasjon for ham
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Etterlyser flere tydelige ledere: – Må se ut som et godt lag igjen
4 TIMER SIDEN