Niklas Castro har vært en av de mest toneangivende spillerne i OBOS-ligaen med sine 17 mål og 11 målgivende på 24 kamper. Det gjorde han til den desiderte pooengkongen i divisjonen, og han ble av de fleste kåret til Årets spiller i OBOS-ligaen.
Klubben annonserte fredag kveld at 23-åringen nå forlenger kontrakten med ett år til, altså ut 2022.
– Jeg trives veldig godt her. Alle folkene, supporterne, ja, hele byen er veldig bra. Jeg trives veldig, veldig godt. Dette året har gitt meg kjempemye. Jeg har vokst både på og utenfor banen, sier Castro til Aalesunds hjemmeside.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
3 TIMER SIDEN
Midtbanespilleren fikk anerkjennelse ved å overraskende bli kalt opp til Chiles landslagstropp tidligere i år. På årsfesten for de frivillige slapp han nyheten om at han setter navnet sitt på papiret.
– Det er veldig gledelig at Niklas trives så godt her hos oss at han signerer en ny treårsavtale. Han har levert varene siden vi hentet ham fra Kongsvinger. Han er en nøkkelspiller som vi mener vil bite godt fra seg i Eliteserien neste år, og i tillegg er Niklas en fantastisk fin AaFK-representant, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.
Aalesund rykket opp til Eliteserien på overlegent vis, da de satte poengrekord i OBOS-ligaen med 79 poeng.
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
5 TIMER SIDEN