Valsvik-tap da tre (!) lagkompiser så rødt

Publisert 23/09/2017 klokken 15:32 GMT+2

Tre av Gustav Valsvik lagkamerater fikk se det røde kortet da Eintracht Braunschweig tapte 1–2 borte mot Jahn Regensburg i 2. Bundesliga lørdag.

Gustav Valsvik

Den norske 24-åringen spilte hele kampen som midtstopper for bortelaget, men laget fikk en forferdelig start på kampen da Salim Khelifi fikk direkte rødt kort etter 26 minutter.
Laget tok likevel ledelsen etter 42 minutter da Joseph Baffo satte inn 1-0, men Marco Gruttner utlignet for Jahn Regensburg etter 47 minutter.
Etter 65 minutter ble Valsvik lag redusert til ni mann da Maximilian Sauer ble sendt av banen og etter 77 minutter hadde hjemmelaget snudd kampen etter at Jonas Nietfeld satte inn 2–1.
Som om ikke oppgaven var vanskelig nok for Braunschweig med ni mann, fikk Mirko Boland lagets tredje røde kort på overtid.
Eintracht Braunschweig ligger på niendeplass med 11 poeng, mens Jahn Regensburg klatrer til ellevteplass med ni poeng.
Håvard Nielsen entret banen etter 76 minutter da hans Fortuna Düsseldorf slo St. Pauli 2–1 borte. Nielsens lag topper 2. Bundesliga med 19 poeng, mens St. Pauli ligger på åttendeplass med 13 poeng.