Nylands Ingolstadt fortsatt uten hjemmeseier

Publisert 19/09/2017 klokken 21:40 GMT+2

Ørjan Nyland og hans lagkamerater i Ingolstadt venter fortsatt på sesongens første hjemmeseier etter 2-2 mot Duisburg tirsdag.

Ørjan Nyland

Den norske keeperen ble overlistet to ganger av gjestenes Boris Taschtschi, og dermed ble det bare ett poeng og en fortsatt tilværelse i tabellens bunnsjikt i 2. Bundesliga.
Forsvarsspilleren Hauke Wahl sto for begge hjemmelagets mål. Han gjorde 1-1 i det 42. minutt og 2-1 i det 52. minutt, men ledelsen varte bare to minutter før Duisburg utlignet.
Mats Møller Dæhli er ute med en muskelskade og var ikke i troppen da St. Pauli vant 1-0 borte mot serieleder Holstein Kiel i tirsdagens lokaloppgjør.
Johannes Flum ble matchvinner for St. Pauli og sørget for at vertene måtte overlate tetplassen til Sandhausen, som vant 1-0 over Union Berlin.
St. Pauli er på femteplass, men bare ett poeng bak lederlaget.