Det skriver klubben på sine hjemmesider fredag.
Ikedi kom inn i klubben april på et sesonglangt lån fra belgiske KAA Gent. Nå har han valgt å skrive under en kontrakt som strekker seg til 2020 med Haugesund.
– En veldig fin signering for oss. Ikedi er en spiller i sterk utvikling med fine kvaliteter og sterk fysikk. Han er dessuten en veldig fin gutt utenom fotballen som er villig til å jobbe hardt for å nå langt. Signeringen viser dessuten at samarbeidet med Gent nok en gang bærer frukter og at filosofien med å låne spillere for siden å hente de permanent fungerer, sier Haugesund-trener Eirik Horneland.
OBOS-ligaen
Tar frem hagesaksa på 0-4: – Et av de klareste røde jeg har sett
EN TIME SIDEN
Nigerianeren har markert seg i 13 kamper for Haugesund i Eliteserien denne sesongen, noe som blant annet har resultert i to mål. I tillegg fikk han muligheten i Europa League-kvalifiseringen hvor han også fikk en nettkjenning.
Fredag uttalte han på Haugesund sine hjemmesider at han er svært fornøyd med å forplikte seg til Eliteserieklubben de tre neste årene.
– Dette er en veldig god løsning for meg. Jeg er veldig tilfreds med å bli værende i FK Haugesund og utvikle meg i årene som kommer.
OBOS-ligaen
Fjerde strake borteseier for Stabæk – kapteinen fraktet til sykehus
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Vanvittig Åsane-suser på Fosshaugane
3 TIMER SIDEN