• Se Altibox eSerien gratis på Dplay og Eurosport Norge fra torsdag 7. november!
Sesong to av Altibox eSerien nærmer seg med stormskritt. Antall lag har blitt utvidet fra 18 til 20, og blant de to nykommerne finner man OBOS-klubben Jerv.
Sørlandsklubben har virkelig gjort seg bemerket allerede før alvoret starter. For gultrøyene har hentet inn to av de største profilene fra sesong én til å representere klubben.
e-Sports
Krevde rundens mål etter praktscoring
08/12/2020 KLOKKEN 19:38
Landslagsspiller og regjerende norgesmester Anders Rasmussen skal sammen med et av norges største FIFA-talenter, Håvard Paulsrud, forsøke å ta tittelen hjem til Sørlandet i sesong to.
– Vi har et agentfirma som vi samarbeider med, som også satser på eSport. Vi så tidlig at dette er et veldig stort marked, og bestemte oss for å bygge opp noe og være en utfordrer fra starten av. Vi er en nesten hundre år gammel klubb, og for mange var det dette utopi. Men flere og flere får nå øynene opp for eSport og begynner å snakke om det. Jeg tror dette kan være med på å løfte klubben, sier daglig leder i Jerv, Trond Christoffersen.
  • Se Altibox eSerien gratis på Dplay og Eurosport Norge fra torsdag 7. november!
Og øynene ble definitivt hevet i miljøet da klubben presenterte sine to nysigneringer onsdag. Rasmussen var en av de største profilene i vårsesongen hvor han tok en 2. plass med Brann, mens Paulsrud tapte knepet for seriemester Vålerenga i kvartfinalen.
– Vi er ikke den største klubben med flest meritter, men ønsker likevel å være en utfordrer til de sterkeste. Vi vet at for eksempel Vålerenga og Nordavind blør mye mer for eSport enn det vi gjør per nå, men dette er første byggestein på vei mot noe større. , sier Christoffersen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Nå er målet å vippe Oslo-klubben ned fra tronen.
– Ja, det er selvfølgelig målet å detronisere VIF. Da vi rykket opp i OBOS-ligaen var vi veldig nære å gå rett opp i Eliteserien. På denne arenaen kan vi stille på like grunnlag, selv om andre betaler mer og så videre. Guttene våre er talentfulle og meritterte. Det er gøy å kunne yppe seg med de beste allerede fra start.
Den innstillingen deler også både Rasmussen og Paulsrud.
– Målet er å gå rett til topps og kjempe om gull. Jeg og Håvard utfyller hverandres roller som FIFA-spillere, sier Rasmussen.
– Jeg er selvfølgelig fornøyd med å få Anders som lagkamerat, jeg har mye å lære av han. Vi har begge det samme målet, og stor tro på at vi skal få det til, nemlig å hente pokalen, sier Paulsrud.
e-Sports
Sandnes Ulf med dramatisk utligningsmål: – Det er det villeste!
08/12/2020 KLOKKEN 19:17
e-Sports
Rotet bort seieren på overtid: – En gavepakke!
01/12/2020 KLOKKEN 19:56