OSLO/PYEONGCHANG (Eurosport.no/NTB): De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang og slo Danmark 10-8 i OL søndag. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale.
– Vi er på gang til å gå til et sluttspill. En bra kamp av Norge, kommenterte Eurosports Thoralf Hognestad.
PyeongChang
Tar skylden etter katastrofespill: – Nesten som en skulle tro at de ikke vil vinne
20/02/2018 PÅ 01:55

– En firer til dreper det opprøret

Norge gikk fra 1-2 til 5-2 på en omgang. Den tredje endte med hele fire norske steiner best plassert i boet. Det ble tre nye norske poeng i sjette omgang og ledelse hele 9-3, men Danmark kom tilbake. Skip Thomas Ulsrud bommet grovt med sistesteinen i sjuende omgang. Ledelsen var plutselig nede i 9-7.
– Vi må ha mer av det. Etter at vi fikk den første fireren er vi ganske kraftige favoritter. Vi slipper de litt halvveis inn igjen i kampen, men en firer til dreper det opprøret, sier Ulsrud til Eurosport.no.
Norge med står med to seirer og tre tap på fem kamper. Ytterligere tre seirer på de fire siste kampene, vil trolig gi omspill om å komme med i semifinalen.
Saken fortsetter under videoen:

– Noen ganger er ikke kommunikasjonen bra som i alle andre parforhold

Lørdagens kamp var preget av kommunikasjonsproblemer, men ifølge curlinggutta var det bråk i hallen som sørget for misforståelse.
– Det var vel egentlig bare på en stein hvor det var litt bråk siden Sør-Korea slo Storbritannia på siden av, hvor vi misforstod hverandre litt. Ellers har kommunikasjonen vært bra. Vi har trent på det i hele år og opprinnelig har vi hatt ganske bra kommunikasjon, men vi har vært sammen i ti år. Noen ganger er ikke kommunikasjonen bra som i alle andre parforhold, men det synes jeg vi har klart å få til ganske bra her, sier Christoffer Svae til Eurosport.no.
Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea. Da venter USA. Storbritannia, Italia og Sverige er de siste norske motstanderne i grunnspillet.
PyeongChang
Slo tilbake mot vertsnasjonen: – Leverer når vi trenger det som mest
16/02/2018 PÅ 02:49