Populære sporter
All sport
Vis alt

Tapte bronsefinalen – misset sjansen til å bli historiske

Oppdatert 13/02/2018 klokken 04:37 GMT+1

Det norske mixed curling-laget kjempet lenge mot russerne i bronsefinalen, men måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen.

Skaslien

Foto: Scanpix

PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no)
Den norske mixed curling-laget med Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tapte bonsefinalen mot det russiske laget.
Dermed misset de muligheten til å ta tidenes første medalje i øvelsen.
Den avgjørende steinen kom russerne med i den sjuende omgangen, da de tok tre poeng og gikk opp til 7-4. I den 8. og siste omgangen ble det ett russisk poeng. Dermed ble det russisk bronsemedalje etter 8-4-seier.
– Akurrat nå er det veldig kjipt. Det vil det nok være n stund også, men skuffelsen går nok over etter hvert. vi har gjort det ganske brea. sluttspill var målet, mend fjerde alltid kjipt, sier Skaslien til Eurosport.no
– Vi klarer å se det er en bra prestasjon overall gjennom turneringen. Det har vært en fantastisk opplevelse å spille her sammen med Kristin i et OL. Vi har klart å nyte det, og er med til siste slutt. Det er surt å ikke få til en medalje, men du får nok se oss på isen igjen en annen gang, sier Nedregotten til Eurosport.no

– Gikk oss fast i starten

Landslagstrener Thomas Løvold mener det norske paret fikk kampen litt ødelagt etter en svak start.
– Det er ganske trist, jeg må si det, men russerne er skarpere enn oss i dag. Vi gikk oss litt fast i starten, men kom tilbake med noen fine toerbo. I den sjuende omgangen tar vi ikke vare på sjansene våre, og da blir det vanskelig. Den sjuende omgangen blir litt avgjørende, sier Løvold.
Skaslien forklarer selv at hun slet med åpningsstenen i de fleste omgangene.
– Jeg ble aldri venn med førstesteinen min, og fikk den ikke der jeg ønsket. Når russerne fikk førstesteinen perfekt hver gang, blir det vanskelig, sier Skaslien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame