PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no)
Den norske mixed curling-laget med Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tapte bonsefinalen mot det russiske laget.
Dermed misset de muligheten til å ta tidenes første medalje i øvelsen.
Beijing 2022
Nekter å tro de skal til semifinale: – Jeg aner ikke
06/02/2022 PÅ 14:25
Den avgjørende steinen kom russerne med i den sjuende omgangen, da de tok tre poeng og gikk opp til 7-4. I den 8. og siste omgangen ble det ett russisk poeng. Dermed ble det russisk bronsemedalje etter 8-4-seier.
– Akurrat nå er det veldig kjipt. Det vil det nok være n stund også, men skuffelsen går nok over etter hvert. vi har gjort det ganske brea. sluttspill var målet, mend fjerde alltid kjipt, sier Skaslien til Eurosport.no
– Vi klarer å se det er en bra prestasjon overall gjennom turneringen. Det har vært en fantastisk opplevelse å spille her sammen med Kristin i et OL. Vi har klart å nyte det, og er med til siste slutt. Det er surt å ikke få til en medalje, men du får nok se oss på isen igjen en annen gang, sier Nedregotten til Eurosport.no
Les også: Får ros etter at OL-finalen røk: – De har en stor fremtid

– Gikk oss fast i starten

Landslagstrener Thomas Løvold mener det norske paret fikk kampen litt ødelagt etter en svak start.
– Det er ganske trist, jeg må si det, men russerne er skarpere enn oss i dag. Vi gikk oss litt fast i starten, men kom tilbake med noen fine toerbo. I den sjuende omgangen tar vi ikke vare på sjansene våre, og da blir det vanskelig. Den sjuende omgangen blir litt avgjørende, sier Løvold.
Skaslien forklarer selv at hun slet med åpningsstenen i de fleste omgangene.
– Jeg ble aldri venn med førstesteinen min, og fikk den ikke der jeg ønsket. Når russerne fikk førstesteinen perfekt hver gang, blir det vanskelig, sier Skaslien.
PyeongChang
Får ros etter at OL-finalen røk: – De har en stor fremtid
12/02/2018 PÅ 01:37
PyeongChang
Norge klare for semifinale, avslører hvordan de fikk tilbake gnisten
11/02/2018 PÅ 12:46