Populære sporter
All sport
Vis alt

Svenskene ga opp mot Norge etter "århundrets stein": – Helt sirkus

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 21/02/2018 klokken 08:11 GMT+1

Den norske curlingveteranen Thomas Ulsrud avsluttet OL med solide 7-2 over semifinaleklare Sverige. Norges semifinalesjanser var over allerede tirsdag.

Thomas Ulsrud

Foto: Scanpix

Kampen var over allerede etter den sjette omgangen. Da hadde Ulsrud akkurat satt sistesteinen og sikret ett norsk poeng til 7-2.
Det norske laget fikk den grei åpning med å «stjele» et poeng i den første omgangen hvor den svenske skipen Niklas Edin hadde siste stein. Svenskene tok to poeng i den tredje omgangen før Ulsrud og hans mannskap, Håvard Vad Petersson, Christoffer Svae og Torger Nergård, slo til med tre poeng i den fjerde omgangen etter vanvittig spill.
– Han gjør en sirkusstein vi ikke så engang, utbrøt Thoralf Hognestad, som kommenterer curling for Eurosport, og legger til:
– Det er nærmest århundrets stein.
Med ytterligere to poeng mens svenskene hadde sistestein ble det 6-2 og kampen virket allerede kjørt for et lite inspirert svensk lag.
De var allerede semifinaleklare. Ulsrud og co. kan havne på plassene fra 5-8. Det er avhengig av hvordan de andre kampene i den siste runden ender.
(©NTB)/Eurosport.no
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame