PYEONGCHANG (Eurosport.no): Curlinggutta har blitt godt kjent gjennom sine svært spesielle bukser, men har også store intensjoner om å vise at de mestrer steiner, is og presisjon i PyeongChang.
– Vi håper absolutt å få en medalje. Når vi stiller til start, går vi alltid for gull, men får vi med oss medalje herfra, skal vi være fornøyde, sier Thomas Ulsrud.
  • Guttas første kamp mot Japan ser du du på Eurosport 1 og Eurosport Player onsdag kl. 12.05!
PyeongChang
Fikset Sveriges sjuende OL-gull
25/02/2018 PÅ 02:46
– Hva er realistisk?
– Jeg tror det i hvert fall er realistisk at vi kommer til sluttspillet, blir topp fire, og kommer til semifinalen. Derfra og ut må vi være «jæskla» gode og ha litt flaks, så går dette her bra.
(Ulsrud fikk virkelig kjørt seg etter landing i Sør-Korea, se video! Saken fortsetter under)

Avgjør fremtiden på lagmøte

Det er så langt uvisst om Ulsrud og gjengen vil fortsette samarbeidet til OL i Tokyo i 2020. 46-åringen er klar på at det morsomste han vet er å leke med gutta på isen, men innrømmer at all treningen også går utover det som kunne ha vært familietid.
– Vi skal nok ha et lagmøte etter at OL er ferdig, så får vi se hva det blir til. Vi har bestemt oss for å utsette oss til det, sier han.
– Da vil agendaen være: «Thomas, du er 46 år, holder du fire år til?», spøker Ulsrud.
Les også: Derfor dropper curling-paret klovnebuksene
Les også: Slik ser du OL på TVNorge og Eurosport Player
Saken fortstter under videovinduet

Tar bukseprosjektet til nye høyder

Frem til det helt avgjørende møtet er det moro på isen som står i fokus, og hva passer vel da bedre enn å ha på seg noen bukser som snakkes om både innenfor og utenfor curlinganleggets vegger?
Lagkompis Christoffer Svae er mannen som har ansvar for prosjektet. Ulsrud forteller at noe fortsatt er helt hemmelig, men er klar på at de denne gangen vil varte opp med flere forskjellige buksevarianter underveis i OL.
– Jeg har fått beskjed om at det er en ny bukse for hver kamp. Baggen vi skulle ha med oss bort til hallen var i hvert fall veldig tung, så jeg gleder meg. Jeg har faktisk ikke sett alle buksene selv, sier han.
– Hvor mye veide baggen?
– Den veide i hvert fall 10-15 kg, kun med bukser, smiler Ulsrud.
– Er det snakk om forskjellige mønster?
– Jeg tror det. Temaet er norske farger, tror jeg, så vi får se. Vi lar Christoffer styre dette. Jeg bare møter opp og spiller.
Saken fortsetter under videovinduet

Feirer valentinsdagen

Ulsrud innrømmer at det vil dukke opp bukser han aldri tidligere har sett. Til åpningskampen mot Japan den 14. februar har han likevel en viss anelse om hva han skal ta på seg.
– Jeg skjønte på Christoffer at det kanskje var noe spesielt siden det er valentinsdagen. Hvis jeg skal tippe, så blir det noe greier med hjerter, sier Ulsrud med et lurt smil, og legger til:
– Spreke karer med hjerter på buksene... det blir ikke bedre enn det.
Se alt fra de norske curlinggutta og resten av OL på Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.