CURLING, NORGE - JAPAN 4-6: De norske gutta feiret valentinsdagen med kledelige bukser i onsdagens åpningskamp mot Japan. Buksene var imidlertid mer fargerike enn spillet til det norske laget, som tapte 4-6 for japanerne.
– Vi var litt på hæla hele veien og klarte ikke bli offensive nok, sier skip Thomas Ulsrud til Eurosport.
Lagene fulgte hverandre tett hele veien, men i den sjuende omgangen vant Japanerne 2-0, og skaffet seg en 5-3-ledelse.
PyeongChang
Fikset Sveriges sjuende OL-gull
25/02/2018 PÅ 02:46
Med sistestein i den åttende omgangen klarte den norske skippen Thomas Ulsrud å berge ett poeng, slik Japan ledet 5-4 før den niende perioden. Der så det ut til at Japan skulle vinne med to med sin sistestein, etter en dårlig stein av Ulsrud like før. Men japanerne tabbet seg litt ut, og vant bare 1-0.
Saken fortsetter under videoen
Før den siste og avgjørende omgangen var det dermed 6-4 til Japan. Norge hadde fordelen med å avslutte med sistestein i forsøket på å vinne med to og få ekstraomganger. Det norske laget hadde imidlertid brukt mye tid på klokka, og hadde bare to minutter å gå på før finaleomgangen. Akkurat det bekymret Eurosports kommentatorer.
Den tiende omgangen var ikke spesielt interessant før Norges neste siste stein. Det så ut til at en av de norske spillerne kostet borti Ulsruds stein, dermed ble den fjernet fra spillet.
– Nå er det over, kommenterte Thomas Ulsrud på isen.
For da var alt håp ute, og Norge tapte dermed mot Japan.
Neste kamp for Norge er mot selveste Canada torsdag. Den ser du kl. 06:05 på Eurosport 1 og Eurosport Player!