PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no): Norge med Thomas Ulsrud i front ga skip Kevin Koe og hans canadiske lag hard kamp, men greide ikke å utnytte sjansene de fikk underveis i kampen. Det endte til slutt med trepoengstap 4-7, etter at kampen ble avgjort i den siste fasen av spillet.
– Og der er det game over. Kampen avgjøres i den tredje, åttende og niende omgangen, var Eurosports curlingseksperter Thoralf Hognestad og Lars Våbergs oppsummering fra kommentatorplass, etter noen begredelige sistesteiner fra de norske gutta.
Dermed tok favoritten Canada sin tredje strake seier i OL-turneringen, mens Norge står med to tap innledningsvis og med det har kommet skjevt ut i kampen om videre avansement.
PyeongChang
Fikset Sveriges sjuende OL-gull
25/02/2018 PÅ 02:46

Sølte bort en mulig seier

Norge ledet 4-3 etter å ha scoret to poeng i 6. omgang, og fikk tilbake sistestein da Canada kun maktet ett poeng i den sjuende. Da var det Norge som så ut til å ha overtaket, men i de to påfølgende omgangene gikk det meste galt.
Det ble ett canadisk poeng i 8. omgang og to nye i 9. omgang, da Ulsrud misset i forsøket på å slå ut to canadiske steiner.
– Jeg er målløs. Canada stjeler to poeng, og går opp i 7-4 etter en katastrofestein fra Ulsrud, sa en meget skuffet Hognestad.
– Ja, jeg er fortsatt målløs over hvordan vi klarer å spille oss vekk fra den fine muligheten i den niende omgangen og med det gir bort seieren, uttrykte Vågberg like der etter.
Med et nytt tap i sekken blir veien videre for det norske laget svært vanskelig, som spiller sin neste kamp mot hjemmehåpet Sør-Korea natt til fredag. Den ser du på Eurosport Player fra 01.05!
(©NTB/Eurosport)