PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no): Norge med Thomas Ulsrud i front ga skip Kevin Koe og hans canadiske lag hard kamp, men greide ikke å utnytte sjansene de fikk underveis i kampen. Det endte til slutt med trepoengstap 4-7, etter at kampen ble avgjort i den siste fasen av spillet.

– Og der er det game over. Kampen avgjøres i den tredje, åttende og niende omgangen, var Eurosports curlingseksperter Thoralf Hognestad og Lars Våbergs oppsummering fra kommentatorplass, etter noen begredelige sistesteiner fra de norske gutta.

PyeongChang
Fikset Sveriges sjuende OL-gull
25/02/2018 PÅ 02:45

Dermed tok favoritten Canada sin tredje strake seier i OL-turneringen, mens Norge står med to tap innledningsvis og med det har kommet skjevt ut i kampen om videre avansement.

Sølte bort en mulig seier

Norge ledet 4-3 etter å ha scoret to poeng i 6. omgang, og fikk tilbake sistestein da Canada kun maktet ett poeng i den sjuende. Da var det Norge som så ut til å ha overtaket, men i de to påfølgende omgangene gikk det meste galt.

Det ble ett canadisk poeng i 8. omgang og to nye i 9. omgang, da Ulsrud misset i forsøket på å slå ut to canadiske steiner.

– Jeg er målløs. Canada stjeler to poeng, og går opp i 7-4 etter en katastrofestein fra Ulsrud, sa en meget skuffet Hognestad.

– Ja, jeg er fortsatt målløs over hvordan vi klarer å spille oss vekk fra den fine muligheten i den niende omgangen og med det gir bort seieren, uttrykte Vågberg like der etter.

Med et nytt tap i sekken blir veien videre for det norske laget svært vanskelig, som spiller sin neste kamp mot hjemmehåpet Sør-Korea natt til fredag. Den ser du på Eurosport Player fra 01.05!

(©NTB/Eurosport)