Populære sporter
All sport
Vis alt

Ga opp etter katastrofeomgang – nå har samboerparet én sjanse til å nå OL-semifinale

Oppdatert 11/02/2018 klokken 05:27 GMT+1

Norge misset muligheten til å ta seg direkte til semifinale. Nå venter det tie break for å holde liv i medaljedrømmen.

Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten

Foto: Scanpix

Med seier over Kina i den siste gruppespillskampen, ville det norske laget i mixed curling være klar for en historisk semifinale.
Men en stygg miss i den 6. omgangen for samboerparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten betyr at Norge misset sjansen til å ta seg direkte videre til OL-semifinale.
Norge tapte kampen 3-9, etter at de gav opp og takket for kampen etter den 6. omgangen.

– Veldig frustrerende

På stillingen 4-3 til Kina hadde Norges skip, Skaslien, muligheten til å sette press på kineserne før deres siste sten. Men Skaslien misset totalt, og forsøket ble alt for svakt.
– Det er veldig frustrerende. Kina er foran hele veien og vi klarer å kjempe oss med. Til slutt så går det ikke lenger. Da er det takk for kampen, sier Skaslien til Eurosport.no
– Det er det samme som skjedde på sistesteinen mot amerikaneren. Linja er fin, men det er altfor, altfor løst, sa Eurosport-kommentator Thoralf Hognestad.
(Se den avgjørende missen som ødela mot Kina. Saken fortsetter under.)

– Må komme over dette

Med tapet blir det nå tie break-kamp på det norske laget for å nå en semifinale.
Den spilles klokken 12 norsk tid søndag. Motstander er foreløpig ikke klart.
– Vi må komme over dette kjapt. De streber litt med steinene, men må bare legge det bak seg, og kjapt finne ut om det er forskjell på steinene. Nå har de alt å vinne, og mp bare komme seg hjem, lade batteriene og komme tilbake sa Eurosport-ekspert Lars Vågberg.
Skaslien bekrefter at de sliter med steinene, etter at arrangøren valgte å "rubbe" steinene før Norges kamp mot Finland.
– Vi har litt problemer med de rubba steinene. De rubbet de for å gi de mer curl. Så vi sliter litt med det. De gjorde det før Finland-kampen, og vi har slitt etter det, sier Skaslien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame