Med seier over Kina i den siste gruppespillskampen, ville det norske laget i mixed curling være klar for en historisk semifinale.
Men en stygg miss i den 6. omgangen for samboerparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten betyr at Norge misset sjansen til å ta seg direkte videre til OL-semifinale.
PyeongChang
Tapte bronsefinalen – misset sjansen til å bli historiske: – Tar en stund å komme over dette
13/02/2018 PÅ 01:47
Norge tapte kampen 3-9, etter at de gav opp og takket for kampen etter den 6. omgangen.

– Veldig frustrerende

På stillingen 4-3 til Kina hadde Norges skip, Skaslien, muligheten til å sette press på kineserne før deres siste sten. Men Skaslien misset totalt, og forsøket ble alt for svakt.
– Det er veldig frustrerende. Kina er foran hele veien og vi klarer å kjempe oss med. Til slutt så går det ikke lenger. Da er det takk for kampen, sier Skaslien til Eurosport.no
– Det er det samme som skjedde på sistesteinen mot amerikaneren. Linja er fin, men det er altfor, altfor løst, sa Eurosport-kommentator Thoralf Hognestad.
(Se den avgjørende missen som ødela mot Kina. Saken fortsetter under.)

– Må komme over dette

Med tapet blir det nå tie break-kamp på det norske laget for å nå en semifinale.
Den spilles klokken 12 norsk tid søndag. Motstander er foreløpig ikke klart.
– Vi må komme over dette kjapt. De streber litt med steinene, men må bare legge det bak seg, og kjapt finne ut om det er forskjell på steinene. Nå har de alt å vinne, og mp bare komme seg hjem, lade batteriene og komme tilbake sa Eurosport-ekspert Lars Vågberg.
Skaslien bekrefter at de sliter med steinene, etter at arrangøren valgte å "rubbe" steinene før Norges kamp mot Finland.
– Vi har litt problemer med de rubba steinene. De rubbet de for å gi de mer curl. Så vi sliter litt med det. De gjorde det før Finland-kampen, og vi har slitt etter det, sier Skaslien.
PyeongChang
Får ros etter at OL-finalen røk: – De har en stor fremtid
12/02/2018 PÅ 01:37
PyeongChang
Norge klare for semifinale, avslører hvordan de fikk tilbake gnisten
11/02/2018 PÅ 12:46