– Det her er ikke bra, om hun har fått seg en tøff skade til nå da frykter jeg for hennes fremtid i alpint, sa Eurosports ekspertkommentator Tom Stiansen da han så Lindsey Vonn falle inn i nettet under fredagens alpinrenn.
Vonn har vært gjennom flere brutale skadeavbrekk tidligere i karrieren, noe som på ingen måte talte for at hun skulle komme tilbake etter fredagens fall.
Alpint
Aksel Lund Svindal har fått testikkelkreft
28/09/2022 KLOKKEN 14:16
– Kneet svikter, det der ser ikke bra ut. Det der skal ikke knærne til Lindsey tåle.
– Stiller hun til start i morgen blir jeg imponert, det tviler jeg sterkt på, la Stiansen til.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)
Men fredag kveld kom Vonn med beskjed om at hun vil stille til start i lørdagens utfor. Det skriver hun på sin egen twitter-profil.
– Vel, det gjorde vondt. Hadde en god ledelse hele veien ned frem til jeg fikk en innerski. Men sånn er alpinsporten. Jeg er nok litt sår i morgen, men skal hvile i kveld og med mindre det skjer noe stort skal jeg kjøre i morgen. Man kan ikke hlde meg nede, skriver Vonn.
Vonn la også ut et bilde på bildetjenesten Instagram som forsikret fansen om at hun blir klar til å gjøre lørdag. (Se bilde under)
– Hun har hypermobile knær. Vi har sett det før at de har bøyd seg i vinkler og kanter som vi ikke trodde var mulig, sier Stiansen.
Alpint
Mowinckel med helomvending – Utelukker ikke OL i 2026
14/06/2022 KLOKKEN 07:04
Alpint
Planlegger storslalåm-comeback – sikter seg inn på ny kanonsesong
07/06/2022 KLOKKEN 06:14