• Gullsjanse for Norge 13.30: Se hopp menn storbakke på Eurosport Player og TVNorge
Nina Haver-Løseth er på skuddhold for en medalje før andre omgang i kvinnenes slalåmrenn.
28-åringen sikret seg et flott utgangspunkt i første omgang etter at hun kjørte inn til tiden 49.75, som holdt til en femteplass.
PyeongChang
Ble eneste alpinist uten medalje - får æren for mye av suksessen: – De kan takke han
24/02/2018 PÅ 09:50

– På tide å tråkke på gasspedalen

Det er over åtte tideler bak leder Wendy Holdener, men det er kun 46 hundredeler opp til svenske Anna Swenn Larsson på tredjeplass. Frida Hansdotter er nummer to 20 hundredeler foran den sveitsiske lederen, mens amerikanske Mikaela Shiffrin ligger på plassen foran Haver-Løseth 48 hundredeler bak.
Før andre omgang vil 28-åringen trøkke til.
– Det er mye bra oppi der og veldig, veldig stabilt. Men nå er det på tide å tråkke på gasspedalen. Jeg føler jeg prøvde det, men det er litt av og på. Jeg føler jeg har veldig mye å gå på. Jeg prøver alltid å få ut det beste, men noen ganger blir man litt blokkert uten å vi hvorfor. Jeg føler jeg kan pushe ganske mye hardere enn det jeg gjør nå. Selv om jeg prøvde, så vet jeg at det fra start til mål må sitte i hver eneste port, sier Haver-Løseth til Eurosport.

– Mangler litt tempo

Eurosports duo i kommentatorboksen skulle gjerne ha sett at hun hadde fått enda større fart.
– Det mangler litt på tempo, spesielt i den øverste delen, kommenterte Håkon Bjercke.
– Det kan være være et bra utgangspunkt, men hun må nok våknet enda litt mer og være litt mer aggressiv. Det mangler ikke mye på at dette er kjempebra, sier ekspert Tom Stiansen.
Maren Skjøld ligger på en 19. plass 2.55 bak Holdener. Kristin Lysdahl er nummer 28 i overkant av tre sekunder bak lederen.
PyeongChang
Tok historisk alpintmedalje – nå har Norge levert tidenes vinter-OL: – Veldig, veldig stolt
24/02/2018 PÅ 03:38