Nordmannen kjørte lenge jevnt med teten, men tapte tid i andre halvdel av rennet. Han kom i mål 73 hundredeler bak vinneren Paris.
Den norske 27-åringen så ut til å være på vei mot pallplass da han lå som nummer tre da 24 løpere hadde kjørt, men så kom en stor overraskelse. Urs Kryenbühl hadde aldri vært blant de ti beste i utfor tidligere, men kjørte inn til en kruttsterk annenplass, sju hundredeler bak Paris.
– Det var veldig overraskende at han kjørte seg inn foran, men det er artig for ham, sa Kilde til NTB.
Sölden
Mesterlig comeback av Braathen: – Utrolig gledelig
24/10/2021 PÅ 12:37
Beat Feuz fra Sveits ble nummer tre.

– Irriterende

For andre dag på rad havner altså Kilde rett utenfor pallen.
– Det er kjipt å bli slått ut av pallen igjen, det er irriterende, men jeg må si meg OK fornøyd med egen kjøring. Jeg kjører bra om dagen og har hatt en jevn og fin utvikling i det siste, sa han.
Kilde fikk en spesiell oppladning til sitt løp. På startnummeret foran falt nemlig Hannes Reichelt. Østerrikeren kunne stå på beina etter uhellet, men ble likevel fløyet av gårde i helikopter. Det kunne se ut som han pådro seg en kneskade. Det ble et opphold på cirka ti minutter på grunn av fallet.

Jansrud langt bak

For Kjetil Jansrud ble det en ny skuffelse lørdag. Han var over tre og et halvt sekund bak Paris og endte langt nede på resultatlistene. Han var ikke overrasket over det. Bakken i Italia har nemlig vært en nordmannen har slitt med lenge.
– Min historikk med Bormio når det er is i bakken er rundt det jeg presterer i dag. Jeg som liker å være en «smooth» alpinist får ikke til det her. Nå har jeg dunket hodet mot veggen her i 10-12 år snart, sa Jansrud.
Han er likevel positiv for kommende løp.
– Jeg er egentlig i ganske bra utforform nå, sa han.
Adrian Smiseth Sejersted ble nummer 14, over to sekunder bak vinneren.
Sölden
Kristoffersen på skuddhold i Sölden – to norske kjørte ut
24/10/2021 PÅ 09:25
Alpint
Karrierebeste i verdenscupåpningen
23/10/2021 PÅ 12:17