Nina Haver-Løseth har vært både udyktig og uheldig og kjørt ut flere ganger den siste tiden, men søndag kom hun seg gjennom begge omgangene i Lenzerheide. I en krevende slalåmløype var det norske OL-håpet nummer åtte etter første omgang.
I annen omgang fikk sunnmøringen mer flyt over kjøringen, og tross et par feil underveis klatret Haver-Løseth tre plasser på resultatlista. Femteplass ble fasiten for den norske jenta, som til slutt var slått med halvannet sekund av slovakiske Petra Vlhova.
Dermed har Haver-Løseth vært blant de ti beste i hvert av sine tre siste slalåmrenn i verdenscupen. Nærmest pallen var hun i østerrikske Flachau tidligere denne måneden - da med fjerdeplass.
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:47

Storfavoritten kjørte ut

Shiffrin kjørte ut i både i super-G-rennet i Cortina d`Ampezzo sist helg og i storslalåmrennet i italienske Kronplatz tirsdag. Søndag lå alt til rette for at den amerikanske OL-favoritten skulle være tilbake som vinner.
I første omgang av slalåmrennet i Lenzerheide var Shiffrin i helt egen klasse og ledet med 65 hundredeler ned til nærmeste konkurrent, men mot slutten av annen omgang gikk det galt.
Dermed gikk seieren til slovakiske Vlhova, som kjørte seg opp fra sjetteplass med en mesterlig annenomgang.
Svenske Frida Hansdotter ble nummer to, tidelet bak vinneren, mens tredjeplassen gikk til hjemmehåpet Wendy Holdener.
Maren Skjøld kvalifiserte seg også for andre omgang i Lenzerheide søndag. Hun endte til slutt på 16. plass etter å ha kjørt seg opp seks plasser fra første del av rennet. Da fasiten lå klar endte Skjøld drøyt tre sekunder bak vinneren.
(Trond Arvid Alund/NTB)
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:37
Alpint
Foss Solevåg vant VM-gull i slalåm
21/02/2021 PÅ 13:05