Verdensener Marcel Hirscher vant verdenscuprennet i slalåm i Finland søndag. Henrik Kristoffersen endte på andreplass ni hundredeler bak østerrikeren.
Kristoffersen lå kun sju hundredeler bak Hirscher etter førsteomgangen og hadde en god posisjon til å vinne rennet.
Likevel viste østerrikeren hvorfor han er best i verden og vant rennet foran Norges håp, som ble henvist til andreplass. Svenske André Myhrer kom på tredjeplass 1,41 sekunder bak Hirscher.
World Cup 2021-2022
Kan gå glipp av Sölden-starten
I GÅR PÅ 10:06
– Hva skal man si? Det er jo et hav foran resten. Per dags dato er han tydeligvis bare én prosent bedre eller noe sånn, men sånn er det. Det er godt å starte med en andreplass. Det er en lang sesong, sa Kristoffersen til NRK etter målgang.
Bakken i Levi skapte utfordringer for de norske utøverne. Leif Kristian Nestvold-Haugen gikk i bakken i finaleomgangen, men valgte å fortsette selv om tiden gikk og endte på 22.-plass. 30-åringen ble far for andre gang natt til lørdag.
Både Simen Ramberg Christensen og Timon Haugan kjørte ut i starten av finaleomgangen. Det samme gjorde Sebastian Foss Solevåg i førsteomgangen. Jonathan Nordbotten klarte ikke å avansere til finaleomgangen.
(©NTB)
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:47
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:37