Et pallenvarsel er per definisjon en indikasjon på at en nordmann KAN komme på pallen i et verdenscuprenn i alpint. I kveld er Eurosport-kommentatorpar Håkon Bjercke og Tom Stiansen er ganske sikker på at det skjer – kanskje blir også årets Schladming-seier norsk.
  • Se slalåm fra Schladming på Eurosport Player og Eurosport 1 tirsdag kl. 17.30!
Les Bjerckes vurderinger her:
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:47
Etter et fantastisk comeback øverst på seierspallen i Kitzbuhel søndag, stilles det store forventninger til om Henrik Kristoffersen kan gjøre det igjen i Schladming - i dobbelt forstand! Kristoffersen tok nemlig sin siste seier før Kitzbuhel nettopp i Schladming i fjor. Her er det 50.000 elleville tilskuere som følger kveldsrennet og som nærmest krever en østerriksk vinner. Det skal ikke skje! Vi håper selvsagt at det er nordmenn som dominerer i heksegryta i stedet!
Ragnhild Mowinckel har allerede gjort denne grå tirsdagen i januar langt mer fargerik etter karrierebeste og 2. plass i storslalåm i Italia. Det åpner selvtillitsslusene for Sebastian Foss Solevåg, Jonathan Nordbotten og Leif Kristian Nestvold-Haugen også i kveld.
Startnummer på de norske: Henrik Kristoffersen 2, Sebastian Foss Solevåg 8, Leif Kr. Nestvold-Haugen 19, Jonathan Nordbotten 22.
Alpint
Her går det galt for Vickhoff Lie – lagvenninnen måtte snu seg bort
28/02/2021 PÅ 10:37
Alpint
Foss Solevåg vant VM-gull i slalåm
21/02/2021 PÅ 13:05