Sveitsiske Ramon Zenhäusern ble nummer to etter å ha kjørt seg opp fra 11.-plass etter første omgang. Landsmannen Sandro Simonet tok tredjeplassen. Han var nummer 30 foran runde nummer to.
– Jeg kunne kjørt som dette i går også, hvis jeg ikke hadde hektet i port nummer to. Jeg føler meg virkelig bra på denne type snø, og det spiller ingen rolle hvordan løypa er satt, sa nordmannen i seiersintervjuet.
Forholdene var uhyre vanskelige for de sist startende i annen omgang søndag. Det så ut til å være en noe nær umulig oppgave å holde farten oppe tilstrekkelig til å kjempe mot de beste.
Alpint
Kilde fortsatte fartsshowet – norske unggutter sjokkerte i Beaver Creek
04/12/2022 KLOKKEN 18:45
Kristoffersen klarte det ingen av de øvrige i toppen gjorde og tok karrierens 19. verdenscupseier.

Vant med 28 hundredeler

Lørdag kjørte romerikingen ut i slalåmrennet i Frankrike. Da var konkurransen i Chamonix over etter kun to porter. Søndag kom en solid og etterlengtet opptur i VM-generalprøven.
Kristoffersen ledet etter første omgang. Han hadde 23 hundredeler til gode på hjemmehåpet Alexis Pinturault. Pinturault var ikke i nærheten av å forsvare sin plassering.
Det gjorde derimot Kristoffersen. Han vant med 28 hundredeler.
Kristoffersen vant slalåmrennet i Madonna di Campiglio to dager før jul. Siden har resultatene vært varierende.
– Dette har vært et virkelig vanskelig år fram til nå. Vi sliter med oppsettet på isete forhold, sa Kristoffersen og la til at han søndag omsider kom på et underlag utstyret hans fungerer optimalt på.

Foss-Solevåg slet

Sebastian Foss-Solevåg fikk ingen god generalprøve foran VM i Cortina i neste måned. Han var nummer ti etter første omgang og falt ytterligere nedover resultatlistene i den andre. Til slutt ble det 14.-plass.
Timon Haugan kjørte ut i første omgang, mens Jonathan Nordbotten kjørte i mål til en beskjeden plassering 3,89 sekunder bak teten.
Vinneren av lørdagens slalåmrenn i Chamonix, hjemmehåpet Clément Noël, gjorde en kjempefeil og krysset målstreken 2,77 sekunder bak teten i første omgang søndag.
(©NTB)
Alpint
Kilde trosset sykdom og vant igjen: – Merker at det tar tid å få igjen pusten
03/12/2022 KLOKKEN 17:53
Alpint
Dramatisk skade for østerriksk alpinist
14/11/2022 KLOKKEN 08:16