Populære sporter
All sport
Vis alt

Lagkonkurransen utsatt på grunn av sterk vind – nytt tidspunkt bekreftet

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 19/02/2022 klokken 05:51 GMT+1

OL-arrangørene har bestemt at lagkonkurransen i alpint utsatt som følge av sterk vind i bakken i Yanqing.

Sterk vind i Yanqing National Alpine Skiing Centre.

Foto: Getty Images

OPPDATERT: Lagkonkurransen flyttes fra lørdag morgen til søndag morgen, får Discovery opplyst. Planen er nå at den gjennomføres klokken 02:00, norsk tid.
Fredag bestemte FIS at rennet skulle flyttes fra klokken 04.00 til klokken 03.00 grunnet at det var varslet om sterk vind senere på dagen.
Tidligere lørdag ble det klart at det var såpass sterk vind allerede klokken 03.00 at rennet ikke kan gå som oppsatt. Først ble konkurransen flyttet til tilbake til 04.00, før de senere flyttet den til klokken 05.00.
Nå er det klart at det ikke blir noen konkurranse lørdag.
«Grunnet vinden og det varslede været, har juryen og arrangørene avgjort at konkurransen ikke kan gjennomføres i dag», skriver FIS.
Timon Haugan, Fabian Wilkens Solheim, Rasmus Windingstad, Maria Tviberg, Thea Stjernesund og Mina Fürst Holtmann er tatt ut på det norske laget. I hver runde deltar to menn og to kvinner. Laget som seirer i flest dueller vinner. Norge har OL-bronse å forsvare og er regjerende verdensmester.
Norge møter Polen i åttedelsfinalen. Det er bare 15 påmeldte lag, så topprangerte Østerrike får walkover til kvartfinale.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame