Ragnhild Mowinckel hadde sjette beste tid av dem som tok seg giennom løypa på korrekt vis i den første treningsomgangen lørdag. Søndagens avlysning betyr at det blir bare en ytterligere sjanse til å gjøre seg kjent med løypa før tirsdagens OL-renn.
Ni løpere fikk bedre tider enn Mowinckel lørdag, men fire av dem hadde kjørt utenom porter på veien. Kira Weidle var raskest av dem som ikke ville blitt disket om det var renn.
Beijing 2022
Fire medaljer og Jansrud-comeback: Slik var OL for alpinistene
20/02/2022 PÅ 19:20
Mikaela Shiffrin endte på plassen foran Mowinckel, som er eneste norske deltaker i kvinnenes utfor.
Johanne Killi, Sandra Eie og de andre friskikvinnene må vente til mandag med å gjøre unna sin kvalifisering i slopestyle. Dårlig vær sørget for det.
Det var snøvær, tåke og dårlig sikt i bakken, og kvalifiseringen ble først utsatt inntil videre, før juryen bestemte at man gjør et nytt forsøk mandag. Det er 22 påmeldte, og Killi skal være første utøver i aksjon.
12 utøvere tar seg til finalen. Også den skal avvikles mandag.
Været påvirker også herrenes storslalåm.
– Jeg fryser så sykt på føttene. Det er veldig tett i toppen, jeg tror ingen har kjørt en perfekt runde. Følte ikke at jeg kjørte noe bra hele veien. Det var veldig dårlig sikt. Det her var ikke bra kjøring, men det samme sa Marco (Odermatt) også, sa Henrik Kristoffersen til Discovery etter sin førsteomgang.
(©NTB)

Skikkelig grisevær skaper problemer for Kristoffersen & Co.

Beijing 2022
Prøvde å snakke ned medaljesjansene: – En lettelse å klare det
20/02/2022 PÅ 07:26
Beijing 2022
Beijing 2022 : Highlights - Mixed Parallel Team Finals
20/02/2022 PÅ 03:30